SJVV start met O23-team

09-08-2024
SJVV is trots te melden dat het komend seizoen gaat beginnen met een O23-team. Een vurige wens om de doorloop naar de seniorenafdeling (in eerste instantie richting selectie, in een later stadium richting alle seniorenelftallen) te verbeteren is hiermee in vervulling gegaan.
De begeleiding op zaterdag van dit team, dat de thuiswedstrijden om 16.30 speelt, is in handen van Mark van den Akker, Twan van der Zanden en Ron van der Werf. De trainingen zijn samen met de selectie en worden dan ook verzorgd door hoofdtrainer Maarten van Stiphout met assistent Paul Bruekers aan zijn zij. Deze gehele selectie zal dan bestaan uit de volgende namen:

Anthony Leijsten
Arno Keunen
Bart Kuunders
Bastiaan Vaasen
Bodhi van Selow
Bram van RIjsingen
Casper Bax
Daan Bouwmans
Job van Neerven
Jochem Munsters
Joris Kemps
Juul Goossens
Lars van Kuijlenburg
Lars Verberne
Maarten Vaasen
Mark van den Akker
Myron van den Heuvel
Nick Teeuwen
Remco van den Akker
Ron van der Werf
Sam Fransen
Stan van de Berg
Stijn Kuijpers
Sven Jansen
Tim Smets
Wout Munsters

De spelerslijsten van beide teams worden per weekend gemaakt en zal aan worden gevuld met spelers uit de Jo19 het 2e elftal.

Bij vragen verwijzen we u graag naar onderstaande personen.

Technische zaken senioren: Evert Kievit en Hans van Oosterhout
Jeugdcoördinator: Ron van der Werf

Nieuws

Het is SJVV opnieuw niet gelukt om de eerste overwinning van de competitie te boeken. In een wederom slordige wedstrijd waren de Bakelnaren op het kunstgras een maatje te groot: 3-1.
Op vrijdag 8 november is de jaarlijkse ledenvergadering gepland, aanvang 20:00 uur. Leden van SJVV worden van harte uitgenodigde om deze vergadering bij te wonen. Notulen van de vergadering van...
Het is een zwaar gehavend SJVV niet gelukt om een resultaat te boeken. Tegen De Braak werden er een handvol vaste krachten node gemist en werd uiteindelijk met 4-1 verloren. Door de vele afwezigen...
SJVV heeft wederom de punten moeten delen met de tegenstander. Dit keer waren er 2 doelpunten nodig om wakker te worden, het werd 2-2 tegen een geslepen Boskant. De 17-jarige Juul Goossens redde in...
Op de voorlopig laatste zomerse zondag wist SJVV niet te winnen van MVC uit de Mortel. In een rommelige wedstrijd kwam het niet verder dan 1-1.
Meer nieuws