Vertrouwenspersoon

Voetballen met plezier! Daar draait het om bij SJVV.

SJVV is een veilige vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen, waar men respectvol met elkaar omgaat en waar ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, agressie, seksuele intimidatie niet getolereerd worden. Wij vinden het belangrijk, dat je met ALLE problemen waar vertrouwelijk mee om moet worden gegaan, terecht kunt bij de vertrouwenspersoon.

Wat voor de één misschien een grapje is, kan voor de ander als vervelend (ongewenst) ervaren worden. Het mooiste zou zijn dat degene direct wordt aangesproken op het gedrag dat als vervelend wordt ervaren. Dat blijkt in de praktijk niet altijd even gemakkelijk. Gevoelens van onmacht, schaamte, woede of wat dan ook kunnen reden zijn dat het slachtoffer zich niet uitspreekt en er dus mee rond blijft lopen. In dit soort gevallen is het goed om bij een persoon terecht te kunnen die luistert en die niets doet zonder eerst te overleggen met degene die de melding heeft gedaan wat de beste oplossing is. Zo iemand heet een vertrouwenspersoon.

Ervaar jij ongewenst gedrag binnen de vereniging, schroom dan niet om contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon Linder Baladien en dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen voor het maken van een afspraak en zoeken we samen naar een oplossing voor jouw probleem.

Linder Baladien
tel.  06-81870208


Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws