Raboclubsupport

29-08-2024
Stem op SJVV bij de Rabo Clubsupport campagne 2024. Via de Rabo app of de Rabobank website kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid van 2 t/m 24 september a.s. stemmen op hun 3 favoriete deelnemende verenigingen. Kan SJVV op jouw stem rekenen? Dat zou fijn zijn. Al vast bedankt!

De Rabo Clubsupport campagne gaat weer van start! 
 
Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 2 t/m 24 september 2024 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen.  Je kunt dit jaar weer 3 stemmen verdelen over 3 clubs. Elke stem is geld waard en verhoogt de bijdrage voor de club. Het zou geweldig zijn als we weer op de stemmen van onze trouwe SJVV achterban kunnen rekenen! 
 
De uitslag wordt begin oktober bekend gemaakt.  
 
Het bedrag dat we ontvangen willen we inzetten voor de uitvoering van onze plannen voor renovatie LaOla veld en het betaalbaar houden van ons jeugdkamp. 
 
Stemmen via de Rabobank app op je telefoon. Ga naar de Rabobank app, log in, ga naar Service, dan naar Lidmaatschap (onder Algemeen) en dan zie je de button 'Rabo Club Support doe mee en stem'. 
 
Meer info 
Kijk HIER op de Rabo Club Support pagina.  

Alvast super bedankt voor jullie stem!  
Bestuur SJVV 

Nieuws

De ene week is de andere niet. Dat bleek deze zondag, toen de roodwitten een nederlaag moesten slikken tegen Maarheeze en gezien het spelbeeld was hier niks aan af te dingen.
Het is SJVV bij de eerste bekerwedstrijd al meteen gelukt 3 punten te behalen. Wat in de voorafgaande seizoenen niet lukte, werd dit jaar wel meteen bewerkstelligd: het Milheezer Boys van oud...
Stem op SJVV bij de Rabo Clubsupport campagne 2024. Via de Rabo app of de Rabobank website kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid van 2 t/m 24 september a.s. stemmen op hun 3 favoriete deelnemende...
Meer nieuws