MODEKO Pupillentoernooi 2024

12-08-2024
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en op zaterdag 24 augustus wordt er afgetrapt met het MODEKO Pupillentoernooi 2024. Editie 7, met voor het eerst MODEKO Gevelbouw als naamgever, zorgt voor een recordaantal opgaves van maar liefst 122 teams. Nog nooit waren er zo veel jeugdteams actief op sportpark de Dreef.
Deelnemende teams komen van verenigingen uit onze eigen gemeente (ZSV, SV Deurne, Liessel, SPV, Neerkandia en uiteraard SJVV), uit nabij gelegen plaatsen in de regio (Gemert, Bavos, PEC'20, Milheezer Boys, Ondo, RKMSV, Grashoek, Lierop, Ysselsteyn en Brandevoort) maar ook van wat verder weg, RPC uit Eindhoven, Groene Ster uit Heerlen en MMC uit Weert. Kortom, een breed deelnemersveld !

In de ochtend spelen de o7, o8, o9 & o10 teams en in de middag staan de wedstrijden voor o11 & o12 teams op het programma. Het programma, de info en (op de dag zelf) de uitslagen & standen zijn terug te vinden op tournify: https://www.tournify.nl/live/modekopupillentoernooi2024 . 

Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom en worden gezien de te verwachte drukte  gevraagd om zo veel mogelijk met de fiets (of te voet) naar het sportpark te komen. 

Nieuws

Het is een zwaar gehavend SJVV niet gelukt om een resultaat te boeken. Tegen De Braak werden er een handvol vaste krachten node gemist en werd uiteindelijk met 4-1 verloren. Door de vele afwezigen...
Op donderdagavond wordt er heel wat af getoept in de kantine. Lekker gezellig spelen voor een rondje! Maar de grote vraag .... Wordt jij de toepkoning of koningin van SJVV!?
SJVV heeft wederom de punten moeten delen met de tegenstander. Dit keer waren er 2 doelpunten nodig om wakker te worden, het werd 2-2 tegen een geslepen Boskant. De 17-jarige Juul Goossens redde in...
Op de voorlopig laatste zomerse zondag wist SJVV niet te winnen van MVC uit de Mortel. In een rommelige wedstrijd kwam het niet verder dan 1-1.
Ruim 150 belangstellenden wisten dat SJVV ruim moest winnen om nog een kans maken om door te gaan in de beker, maar het werd 3-3 en dat was uiteindelijk een juiste afspiegeling van de gehele...
Meer nieuws