In Memoriam Harrie van der Heijden

23-05-2024
Op dinsdag 21 mei is ons oudste lid, Harrie van der Heijden op 93 jarige leeftijd overleden. Harrie was vanaf de oprichting lid van onze vereniging. Als zoon uit een boerengezin zorgde hij er destijds voor dat het veld met paard en ploeg bewerkt kon worden. Dat scheelde veel handmatig werk. Als speler was Harrie lange tijd actief. Later was hij leider van diverse elftallen, jaren lang voorzitter van de jeugdcommissie en vice voorzitter van SJVV. Ook heeft hij heeft meer dan 25 jaar het clubblad rondgebracht. In 2023 toen SJVV 75 jaar bestond is Harrie nog gehuldigd.
De afscheidsdienst voor Harrie is op maandag 27 mei, om 10.30 uur in 't Brummelhuis, St. Willibrordusplantsoen 6 te Deurne. Later op de dag vind de Crematie in besloten kring plaats.

Wij wensen José, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur SJVV


 

Nieuws

Het is SJVV bij de eerste bekerwedstrijd al meteen gelukt 3 punten te behalen. Wat in de voorafgaande seizoenen niet lukte, werd dit jaar wel meteen bewerkstelligd: het Milheezer Boys van oud...
Stem op SJVV bij de Rabo Clubsupport campagne 2024. Via de Rabo app of de Rabobank website kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid van 2 t/m 24 september a.s. stemmen op hun 3 favoriete deelnemende...
De teampagina's voor de jeugd zijn aangepast voor het nieuwe seizoen en klaar om gevuld te worden. Wil jij autorisatie aanvragen voor het beheren van zo'n pagina, lees dan even verder.
Meer nieuws