Burendag bij SJVV 'Straatvoetbaltoernooi'

30-08-2023
We hebben 20 teams! We gaan dus spelen met een vol speelschema. Het straatvoetbaltoernooi begint om 16.00u en zal rond 20.00uur afgelopen zijn.
Er zijn lekkere drankjes en hapjes te halen in het kraampje. En natuurlijk staat de koffie bruin voor alle supporters. Het belooft mooi weer te worden, dus we zien jullie graag!

Na het succes van afgelopen jaren wordt er op vrijdag 22 september weer een straatvoetbaltoernooi georganiseerd op de parkeerplaats van SJVV. Hier ontstaat weer een heuse straatvoetbal Arena met luchtkussen en tribunes. Er wordt gespeeld met een team van 4 tegen 4. Aanvang 16.00 uur. Afsluiting omstreeks 20.00 uur Eten en drinken zijn tussendoor verkrijgbaar. Meedoen? Geef je dan nu op!
Opgeven is helaas niet meer mogelijk

Hopelijk hebben we veel deelnemers, dan wordt het vast weer een geslaagde activiteit




 

Nieuws

Het is SJVV opnieuw niet gelukt om de eerste overwinning van de competitie te boeken. In een wederom slordige wedstrijd waren de Bakelnaren op het kunstgras een maatje te groot: 3-1.
Op vrijdag 8 november is de jaarlijkse ledenvergadering gepland, aanvang 20:00 uur. Leden van SJVV worden van harte uitgenodigde om deze vergadering bij te wonen. Notulen van de vergadering van...
Het is een zwaar gehavend SJVV niet gelukt om een resultaat te boeken. Tegen De Braak werden er een handvol vaste krachten node gemist en werd uiteindelijk met 4-1 verloren. Door de vele afwezigen...
SJVV heeft wederom de punten moeten delen met de tegenstander. Dit keer waren er 2 doelpunten nodig om wakker te worden, het werd 2-2 tegen een geslepen Boskant. De 17-jarige Juul Goossens redde in...
De teampagina's voor de jeugd zijn aangepast voor het nieuwe seizoen en klaar om gevuld te worden. Wil jij autorisatie aanvragen voor het beheren van zo'n pagina, lees dan even verder.
Meer nieuws