Burendag bij SJVV 'Straatvoetbaltoernooi'

30-08-2023
We hebben 20 teams! We gaan dus spelen met een vol speelschema. Het straatvoetbaltoernooi begint om 16.00u en zal rond 20.00uur afgelopen zijn.
Er zijn lekkere drankjes en hapjes te halen in het kraampje. En natuurlijk staat de koffie bruin voor alle supporters. Het belooft mooi weer te worden, dus we zien jullie graag!

Na het succes van afgelopen jaren wordt er op vrijdag 22 september weer een straatvoetbaltoernooi georganiseerd op de parkeerplaats van SJVV. Hier ontstaat weer een heuse straatvoetbal Arena met luchtkussen en tribunes. Er wordt gespeeld met een team van 4 tegen 4. Aanvang 16.00 uur. Afsluiting omstreeks 20.00 uur Eten en drinken zijn tussendoor verkrijgbaar. Meedoen? Geef je dan nu op!
Opgeven is helaas niet meer mogelijk

Hopelijk hebben we veel deelnemers, dan wordt het vast weer een geslaagde activiteit
 

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws