SJVV Mini Masters 2023

17-03-2023
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar komt er weer aan: de SJVV Mini-Masters! De inschrijftermijn is weer geopend. Wees er snel bij want VOL=VOL. De Mini-Masters van SJVV worden dit jaar op zondag 28 mei voor de 17e maal georganiseerd en zijn onderdeel van de feest tiendaagse omtrent ons 75 jarig jubileum. Het 5-tegen-5 voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en gezelligste mini-voetbaltoernooi van Deurne met ruim 50 deelnemende teams.
Het spelen van vele wedstrijden, korte pauzes en de mogelijkheid om je op verschillende niveaus in te schrijven, is in de afgelopen jaren een uitermate succesvol concept gebleken.
Natuurlijk wordt daarbij ook aan de diverse randvoorwaarde gedacht. De saamhorigheid en de gezelligheid staan tijdens dit toernooi weer centraal. 

Er wordt gespeeld in 4 speelklasse. Bij inschrijven kun je kiezen voor de prestatie-, recreatie- A, recreatie- B, of de damesklasse. Schrijf je ook in de juiste speelklasse, zodat het voor iedereen een leuke dag kan worden. De minimale leeftijd van de spelers(ters) is 14 jaar en de inschrijfkosten bedragen €25,- per team. Heb je interesse, meld je team dan aan via deze link.


 

Nieuws

Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
SJVV Dames 1 heeft voor het eerst in de historie de beker weten te winnen ten koste van Schaesberg. Op het neutrale sportpark 'Op den Toren' in Born werden de strafschoppen net iets beter genomen...
Meer nieuws