Geslaagde seizoensafsluiting

06-06-2022
In het weekend van 3, 4 en 5 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten. Hoogtepunt was de goederen-en dienstenveiling die op zaterdagavond samen met CV de Heikneuters werd georganiseerd en ruim vijfentwintigduizend euro opbracht. De opbrengst is bestemd voor jubileumactiviteiten van beide verenigingen in 2023.
Het feestweekend startte op vrijdagavond met een receptie voor de kampioenselftallen JO8-Rood, JO-10-3, JO10-2, JO11-2, JO12-1 en SJVV 4.Nadat de kampioenen in het zonnetje waren gezet, volgde de SJVV Pubquiz. 18 teams streden in meerdere rondes om de titel. Quizmaster Mark Claassen vuurde de meest uiteenlopende vragen af op de fanatieke deelnemers. Uiteindelijk ging team Lewis er met de winst vandoor.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan de jeugd van SJVV, die zich konden uitleven op de jaarlijks terugkerende Jeugd Profdag. Onder ideale weersomstandigheden vloog de jeugd van SJVV over luchtkussens heen en werden water- en voetbalspellen gespeeld. Op het einde van de middag werden de prijzen uitgereikt, maar aan de gezichten van de jeugdige deelnemers te zien waren er eigenlijk alleen maar winnaars. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag, mede dankzij de vele vrijwilligers die de middag wederom perfect georganiseerd hadden.


Goederen- en dienstenveiling
Zaterdagavond stond in het tegen van de Goederen- en Dienstenveiling die SJVV in samenwerking met CV De Heikneuters had georganiseerd. Onder de bezielende leiding van veilingmeesters Bart van Gogh en Erwin Matheij werden zo'n 80 goederen en diensten aan de man gebracht. Aan het einde van de avond werd duidelijk dat er in totaal ruim 25 duizend euro was opgehaald. Alle opbrengsten komen ten goede aan de jubileumfeesten die beide verenigingen in 2023 vieren.


Aansluitend op de veiling vond de Rood & Wit feestavond plaats. Met DJ Mark Mastbroek achter de knoppen en een spetterend optreden van volkszanger Bart van Lierop werd er tot in de late uurtjes doorgefeest.

Mini Masters
Op zondag 5 juni werd het bekende gezelligheidstoernooi "SJVV Mini Masters" gehouden. Deze regenachtige editie namen er in totaal 49 teams deel, verspreidt over meerdere speelklassen. De volgende teams gingen met de titel aan de haal:
•    Prestatie: The Griffins
•    Recreatie A: Goeie maten van Jaimey
•    Recreatie B: KPM
•    Recreatie C: Embryo's

Ook was er een eervolle vermelding voor de speler van het toernooi (Frank Verbaarschot), speelster van het toernooi (Jasmijn Fransen) en keeper van het toernooi (Robin Verhoeven). De Frommelaars gingen er met de sportiviteitsprijs vandoor. Na afloop werd er een gezellige afterparty georganiseerd met feest DJ Tom van Leeuwen. Dankzij de uitstekende organisatie, de vele vrijwilligers en de sportieve wedstrijden kan worden teruggekeken op een geslaagde dag.

Het seizoen is daarmee officieel ten einde. Voor tal van SJVV-ers starten nu echter al weer de voorbereidingen op het volgende seizoen. Teamindelingen moeten worden gemaakt, de velden en accommodaties vragen om onderhoud en bestuur en commissies gaan plannen maken om ook het volgend seizoen weer te laten slagen. Op naar een nieuw seizoen!

Nieuws

Op zondag 2 oktober vindt de seizoensopening plaats. Daarom wordt er een Oktoberfest georganiseerd, met muziek van DJ Bas en DJ Stanley. De dresscode is 'Dirndls & Lederhosen'. Dat wil je toch niet...
Op zaterdag 17 september is er een kleding verkoopdag gehouden. De toen bestelde kleding kan op zaterdag 8 oktober tussen 11.00 uur en 13.00 uur worden afgehaald in de kantine van SJVV. Betaling...
Na het daverende succes van de goederen en dienstenveiling Part#1, organiseren CV De Heikneuters en SJVV op zaterdag 24 september bij De Reizende Man Part#2, aanvang 19.00 uur. De opbrengsten gaan...
Op woensdagmiddag 28 september organiseert SJVV een vriendjes- en vriendinnetjesdag. De middag begint om 14.00 uur en zal om ongeveer 16.00 uur afgelopen zijn. ...
Na het succes van vorig jaar wordt er op vrijdag 23 september weer een straatvoetbaltoernooi georganiseerd op de parkeerplaats van SJVV. Hier ontstaat weer een heuse straatvoetbal Arena met...
Meer nieuws