Geslaagde seizoensafsluiting

06-06-2022
In het weekend van 3, 4 en 5 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten. Hoogtepunt was de goederen-en dienstenveiling die op zaterdagavond samen met CV de Heikneuters werd georganiseerd en ruim vijfentwintigduizend euro opbracht. De opbrengst is bestemd voor jubileumactiviteiten van beide verenigingen in 2023.
Het feestweekend startte op vrijdagavond met een receptie voor de kampioenselftallen JO8-Rood, JO-10-3, JO10-2, JO11-2, JO12-1 en SJVV 4.



Nadat de kampioenen in het zonnetje waren gezet, volgde de SJVV Pubquiz. 18 teams streden in meerdere rondes om de titel. Quizmaster Mark Claassen vuurde de meest uiteenlopende vragen af op de fanatieke deelnemers. Uiteindelijk ging team Lewis er met de winst vandoor.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan de jeugd van SJVV, die zich konden uitleven op de jaarlijks terugkerende Jeugd Profdag. Onder ideale weersomstandigheden vloog de jeugd van SJVV over luchtkussens heen en werden water- en voetbalspellen gespeeld. Op het einde van de middag werden de prijzen uitgereikt, maar aan de gezichten van de jeugdige deelnemers te zien waren er eigenlijk alleen maar winnaars. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde dag, mede dankzij de vele vrijwilligers die de middag wederom perfect georganiseerd hadden.






Goederen- en dienstenveiling
Zaterdagavond stond in het tegen van de Goederen- en Dienstenveiling die SJVV in samenwerking met CV De Heikneuters had georganiseerd. Onder de bezielende leiding van veilingmeesters Bart van Gogh en Erwin Matheij werden zo'n 80 goederen en diensten aan de man gebracht. Aan het einde van de avond werd duidelijk dat er in totaal ruim 25 duizend euro was opgehaald. Alle opbrengsten komen ten goede aan de jubileumfeesten die beide verenigingen in 2023 vieren.


Aansluitend op de veiling vond de Rood & Wit feestavond plaats. Met DJ Mark Mastbroek achter de knoppen en een spetterend optreden van volkszanger Bart van Lierop werd er tot in de late uurtjes doorgefeest.

Mini Masters
Op zondag 5 juni werd het bekende gezelligheidstoernooi "SJVV Mini Masters" gehouden. Deze regenachtige editie namen er in totaal 49 teams deel, verspreidt over meerdere speelklassen. De volgende teams gingen met de titel aan de haal:
•    Prestatie: The Griffins
•    Recreatie A: Goeie maten van Jaimey
•    Recreatie B: KPM
•    Recreatie C: Embryo's

Ook was er een eervolle vermelding voor de speler van het toernooi (Frank Verbaarschot), speelster van het toernooi (Jasmijn Fransen) en keeper van het toernooi (Robin Verhoeven). De Frommelaars gingen er met de sportiviteitsprijs vandoor. Na afloop werd er een gezellige afterparty georganiseerd met feest DJ Tom van Leeuwen. Dankzij de uitstekende organisatie, de vele vrijwilligers en de sportieve wedstrijden kan worden teruggekeken op een geslaagde dag.

Het seizoen is daarmee officieel ten einde. Voor tal van SJVV-ers starten nu echter al weer de voorbereidingen op het volgende seizoen. Teamindelingen moeten worden gemaakt, de velden en accommodaties vragen om onderhoud en bestuur en commissies gaan plannen maken om ook het volgend seizoen weer te laten slagen. Op naar een nieuw seizoen!

Nieuws

Wederom een bewogen week voor SJVV met het overlijden SJVV-icoon Karlo Vullings werd dit keer niet afgesloten met een overwinning. Tegen Bieslo begon het nog aardig aan de wedstrijd, maar zakte...
Op de maandagochtend van 8 april, bereikte ons het trieste nieuws dat Karlo Vullings geheel plotseling is overleden. Hij mocht slechts 58 jaar worden. Elke week was hij vele uren te vinden op ons...
De laatste fase van het seizoen breekt aan. Zoals elk jaar bedanken we dan onze vrijwilligers tijdens de kaderfeestavond. Dit jaar vindt die plaats op vrijdag 14 juni. Noteer die datum al vast in je...
Let op ons MiniMasters toernooi zit bijna vol. We hebben enkel nog plaats in de prestatie en dames klasse (recratieklasse A en B teams komen op de reservelijst) Het leukste en gezelligste toernooi...
Na 4 opeenvolgende overwinningen heeft SJVV weer eens verloren. Tegen TSC'04 werd maar weinig weggegeven, maar het speelde zelf niet goed genoeg om daar veel tegenover te zetten. Het werd 2-1 voor de...
Meer nieuws