Inloopspreekuur Fysioclub start weer

21-09-2021
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Veel leden zullen mij wel kennen, het wordt alweer het 3de seizoen dat ik als fysiotherapeut betrokken mag zijn bij jullie club. Ik ben nu 13 jaar werkzaam als fysiotherapeut waar mijn specialisme ligt op de onderste extremiteit (alles onder het bekken). Dit jaar heb ik mijn Master Sport afgerond op de Vrije Universiteit in Brussel, dus weer tijd genoeg om deze kennis in de praktijk te mogen brengen 😉. Vorig jaar ben ik helaas weinig op de club hoeven komen vanwege de Corona-situatie. Dit jaar zal ik op de maandag van 20.00 - 20.50 uur het inloopspreekuur verzorgen op de praktijk in Deurne en op de club zal ik elke donderdag van 19.10 tot 20.00 uur op de club aanwezig zijn om jullie te adviseren met betrekking tot mogelijke fysieke klachten. Ben hier op tijd bij, zeker bij twijfel is het raadzaam om een deskundig iemand hiernaar laten kijken om goed advies te ontvangen om weer zo snel mogelijk weer 100% fit te zijn. Hierna zal met jullie goedkeuring ook dit advies worden gedeeld met de trainer/coach.

Aanmelden hiervoor gaat via de volgende link:
https://outlook.office365.com/owa/calendar/BlessurespreekuurJVDIdeFysioclub@mtcdefysioclub.nl/bookings/

Een mooi project waar we op de club mee aan de slag gaan is het: Knie Preventie Programma, waar u later meer over zal horen.

PS vanaf de 27ste september ben ik weer in "werkkleding" te zien zijn 😉. Miriam zal tot deze datum het inloopspreekuur op de maandag op de praktijk van mij overnemen.

Op de site van SJVV onder Club-Info/Faciliteiten/Fysiotherapie , kunt u altijd nog meer informatie vinden met betrekking tot het inloopspreekuur en dergelijke.

Groeten Rob van der Weerden
De fysioclub

Nieuws

Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 4 t/m 25 oktober 2021 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen om zo via Rabo ClubSupport die verenigingen te steunen. Elke stem is geld...
De bestelde SJVV kleding is binnen!
Hallo allemaal, mijn naam is Jens van Dinther en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal in de jo10-3 van SJVV en sta daar het liefste in de spits om goals te maken. Mijn favoriete club is PSV en mijn grote...
In 2023 bestaat SJVV 75 jaar en dat willen we op grootse wijze met elkaar vieren. Om de festiviteiten rondom dit jubileum voor te bereiden is het bestuur bezig met het formeren van een...
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Meer nieuws