Dames 1 bereiken finale KNVB-beker

02-05-2024
Op zondag 28 april hebben de dames 1 van SJVV historie geschreven door in Magriet de dames 1 van Magriet met 0-1 te verslaan en daarmee door te dringen tot de finale van de beker. Een unieke prestatie!
Met het nodige vuurwerk werden de teams onthaald op sportpark Amstelhoef in Oss waar tegenstander Margriet SJVV stond op te wachten voor de halve finale van de beker. De wedstrijd begon vanuit SJVV  nerveus en onrustig. Het was met name Kelly van Bussel die SJVV door het eerste kwartier heen hielp met een aantal mooie reddingen. Gelukkig werd er daarna beter gecombineerd en was het eerste schot op doel van SJVV ook meteen een doelpunt! Het was Lisa Strijbosch die in de 18e minuut vanaf grote afstand prachtig binnen schoot.

In het vervolg was er weliswaar een veldoverwicht voor Margriet, maar de uitbraken van SJVV waren gevaarlijk. Zo kon Noortje van Ooij na een fraaie pass van Lara Nooijen net niet doeltreffend afronden.

In de 2e helft probeerde Margriet druk te zetten, maar mede door het centrale duo Cynthia en Kim, kwam Margriet niet de 16-meter in. Uitbraken via de snelle Lisa en Noortje konden dit keer de doelvrouw van Margriet niet verrassen en daardoor bleef de wedstrijd spannend tot de laatste minuut. Pas na 7 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en kon SJVV de overwinning gaan vieren. Wat een top prestatie!

Onze dames kunnen zich opmaken voor de bekerfinale die gepland staat op zaterdag 2 juni in Born. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Nieuws

Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
SJVV Dames 1 heeft voor het eerst in de historie de beker weten te winnen ten koste van Schaesberg. Op het neutrale sportpark 'Op den Toren' in Born werden de strafschoppen net iets beter genomen...
Meer nieuws