SJVV  SPORTKLEDING EN SPORTTASSEN

Jolin Kids stopt per 1 Januari 2018 met de verkoop van SJVV sportartikelen. Wij bedanken hen voor de jarenlange inzet bij de verkoop hiervan.

De Verkoop zal doorgaan op de website van Sportshop Laarbeek, waar U de prijzen met korting bij de artikelen ziet staan.  Bedrukken van SJVV Logo en je naam is gratis. Aan het begin van ieder seizoen zal SJVV een koopavond organiseren in onze kantine, waar je dan alle SJVV artikelen kunt inkopen. Een aantal artikelen zijn  momenteel bij Jolin Kids niet meer voorradig. Wellicht kunt U deze nog wel op de website van Sportshop Laarbeek bestellen.
 

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws