SJVV  KANTINE
Met veel plezier willen we er voor zorgen dat de kantine een echte "Clubplek" is. Want binnen een club als SJVV draait het niet alleen om de prestatie op het veld, maar vinden we het leuk elkaar ook te treffen na de wedstrijd in de kantine. Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven en te genieten van ons brede assortiment.

Om er voor te zorgen dat SJVV de gezelligste club van Deurne en omstreken blijft (dat vinden wij ;-)), zijn er diverse activiteiten die door het jaar heen in en om de kantine georganiseerd worden.

Uiteraard is er de mogelijkheid om de kantine 'af te huren' voor bijvoorbeeld teamfeesten, een seniorenfeest of andere clubactiviteiten. Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een email naar Karlo Vullings (via: k.vullings@upcmail.nl ) met daarin je idee, met hoeveel personen je wilt komen, wanneer je je activiteit wilt houden en je contactgegevens. Karlo neemt dan spoedig contact met je op!


Alle zaken rondom de kantine, worden besproken in de kantinecommissie. Deze commissie bestaat uit:
- Diny van der Linden
- Karlo Vullings
- Priyantha Kievit
- Jan Kievit (aansluiting vanuit het bestuur)

Wil je ook komen werken in de kantine? Neem dan contact op met Diny via dinyvdlinden@gmail.com.
 
"Ben je tevreden vertel het anderen, heb je klachten vertel het ons"
Openingstijden:
De openingstijden variëren, omdat de wedstrijdtijden nogal kunnen verschillen. Openingsdagen zijn in ieder geval donderdagavond en zaterdag en zondag de hele dag (mits het weer goed is). Bij vragen neem contact op met Diny en/of Karlo.
 
Gevarieerd eet- en drankassortiment:
Met de verscheidenheid aan teams bij de mannen en vrouwen proberen wij tegemoet te komen aan de wensen van alle SJVV-ers en hebben we buiten het heerlijke kopje koffie en een glaasje bier een ruim aanbod van dranksoorten in onze koelingen.


Pinnen in de kantine? Ja, graag!

 


 
 

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws