SJVV††KANTINE

Met veel plezier willen we er voor zorgen dat de kantine een echte "Clubplek" is. Want binnen een club als SJVV draait het niet alleen om de prestatie op het veld, maar vinden we het leuk elkaar ook te treffen†na de wedstrijd in de kantine. Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven en te genieten van ons brede assortiment.

Om er voor te zorgen dat SJVV†de gezelligste club van Deurne en omstreken blijft (dat vinden wij ;-)†zijn er diverse activiteiten die door het jaar heen in en om de kantine georganiseerd†worden. We dagen jullie graag uit om zelf ook met leuke ideeŽn te komen.†Geef dit vooral ook aan bij de kantinecommissie:
Mieke Toonders
Julia Driessen
Annelies van Cuijck
Carlo Verbaarschot
Martijn Verhaegh

Uiteraard is er†de†mogelijkheid†om de kantine 'af te huren' voor bijvoorbeeld teamfeesten, een seniorenfeest of andere activiteiten. Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een email naar M_Verhaegh@hotmail.com met daarin je†idee, met hoeveel personen je wilt komen, wanneer je†je†activiteit wilt houden†en je contactgegevens. Wij (kantinecommissie) nemen dan spoedig contact met je op!

"Ben je tevreden vertel het anderen,†heb je klachten vertel het ons"
Openingstijden:
De openingstijden varieŽren †nogal omdat de wedstrijdtijden nogal†kunnen verschillen. Openingsdagen zijn in ieder geval donderdagavond, zaterdag en uiteraard zondags de hele dag!!! (Mits het weer goed is, meer info bel naar de kantine 0493-314811).

De helpende handen:
In de kantine worden we†bijgestaan door een groot aantal vrijwilligers. We zijn blij†met alle hulp. Samen zorgen we voor gezeligheid.†Heb je ook zin om te komen helpen, meld je dan aan bij†de kantinecommissie.

Gevarieerd†eet- en drankassortiment:

Aan de bar: Met de verscheidenheid aan teams bij de mannen en vrouwen proberen wij tegemoet te komen aan de wensen van alle SJVV-ers en hebben we buiten het heerlijke kopje koffie en een glaasje bier een ruim aanbod van meer dan 20 dranksoorten in de koeling.

In de keuken:

Snacks:†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Friet zonder/met††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Frikandel speciaal††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Friet speciaal
Friet moeilijk
Frikandel
Kroket†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Viandel
Viandel speciaal
Bamiblok
Loempia
Gehaktstaaf
Vlamtosti
Tosti ham/ kaas
Tostiburger
Worstenbroodje
Snack van de Maand

Broodjes:††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††Soepen:
Br. Kaas†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† Tomatensoep
Br. Frikandel†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††Erwtensoep
Br. Frikandel speciaal
Br. Kroket
Br. Viandel
Br. Viandel speciaal
Br. Bami
Br. Gehaktstaaf
Br. Hamburger


Nieuws

Mijn naam is Teun Koppens en ik ben 9 jaar. Ik voetbal in de J010-1 van SJVV meestal in de spits of als middenvelder. Ik voetbal vanaf 2014 bij SJVV. Aanstaande zondag ben ik Pupil van de Week bij...
Op vrijdag 13 oktober is de jaarvergadering van SJVV gehouden. Belangrijke ontwikkelingen binnen de verenigingen zijn daarbij door het bestuur besproken met de aanwezige leden. Erwin Matheij en Marco...
SJVV scoorde maar liefst 5 doelpunten, maar verloor toch met de korfbaluitslag van maar liefst 5-8.
Met het straatvoetbaltoernooi bij SJVV kunnen we terug kijken op een erg geslaagde middag, met veel spanning en sportieve strijd. Bij de jongeren was de eerste plaats voor de Snoepshoots en bij de...
Van alle jeugdelftallen zijn recent weer foto's gemaakt door Annelies van Cuijk. Deze foto's kun je vinden in het fotoalbum dat onder de knop Activiteiten zit. Je kunt foto's ook downloaden.
Meer nieuws