SJVV  VISIE

Kernwaarden van SJVV
De kernwaarden beschrijven hoe SJVV op dit moment functioneert en hoe leden op dit moment tegen de vereniging aankijken. De kernwaarden worden beschreven aan de hand van een aantal aspecten.

SJVV toen en nu
SJVV is op 1 juli 1948 opgericht. De vereniging bestond uit een beperkt groepje leden die samen de vereniging bouwden. Alles draaide om voetbal en samen plezier maken. De structuur van de vereniging was eenvoudig, de accommodatie simpel (voetbalveld achter de kerk), de middelen waren schaars en een biertje na afloop van de wedstrijd dronk je (als je geld had) in de kroeg.

In het jaar 2016 is SJVV een relatief grote vereniging die 622 leden telt. Wat leden bindt is nog steeds het voetbal. Op sportief gebied presteren de vaandelteams van dames en heren op het niveau van de  3e klasse KNVB. De jeugdafdeling groeit nog jaarlijks. De dames/meisjesafdeling is opvallend groot. De organisatiestructuur is geprofessionaliseerd. Aan bestuurders worden hogere eisen gesteld. Ook het verwachtingspatroon ten aanzien van vrijwilligers is toegenomen. Faciliteiten zijn uitgebreid, wat vraagt om toenemende onderhoudswerkzaamheden. Het biertje na de wedstrijd wordt gedronken in onze eigen kantine. Naast het voetbal worden er tallozen nevenactiviteiten georganiseerd.
 
Karaktereigenschappen SJVV
Op de eerste plaats is SJVV een VOETBALvereniging. Leden zijn bereid zich in te zetten voor hun vereniging. Saamhorigheid en gezelligheid zijn naast voetbal belangrijke waardes binnen onze vereniging. Ons sportpark is een ontmoetingsplek voor leden en betrokken mensen. Iedereen kent elkaar. Sociaal contact is belangrijk. Iedereen is ook gelijkwaardig. Buitenstaanders worden goed opgevangen en worden snel opgenomen in ons "familiebedrijf". De verbondenheid met de (mensen uit de)  St. Jozefparochie  is groot.

Onze visie
De hiervoor beschreven eigenschappen hebben we vertaald in onderstaande visie die beschrijft hoe wel onze vereniging graag zien:

SJVV is een voetbalvereniging!  Leden vormen samen de vereniging, waarbij er gesteund kan worden op de inzet van veel vrijwilligers. Op een sportieve manier strijden leden op de velden om te winnen. Respect is binnen de vereniging vanzelfsprekend.  De saamhorigheid tussen leden is groot. In en om de velden en in de kantine is het gezellig en gemoedelijk. De verbondenheid met de mensen uit de St.  Jozefparochie is groot.

Sterke eigenschappen van onze vereniging waar we op kunnen bouwen zijn:

  • We kunnen rekenen op de inzet van veel vrijwilligers

  • De sfeer binnen onze vereniging is gemoedelijk en gezellig

  • Iedereen kent elkaar / saamhorigheid is groot / leden hebben iets voor elkaar over

  • Toetreden tot onze vereniging is laagdrempelig

  • We zijn goed in het organiseren van activiteiten

  • We zijn verbonden en betrokken met de mensen uit de St. Jozefparochie

  • We zijn een financieel gezonde club

  • We hebben een relatief grote jeugdafdeling

  • We hebben een grote dames/meisjesafdeling

  • We beschikken met + 600 leden over veel kennis op allerlei gebied 

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws