SJVV  FYSIOTHERAPIE
SJVV heeft een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh.
 


Via Clubsupport SJVV is Mark Koolen (oud speler SJVV) de nieuwe contactpersoon van SJVV bij Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh. Mark is daarmee het nieuwe aanspreekpunt voor (mogelijke) kwetsuren binnen SJVV.

Inloopspreekuur & functionele veldtraining: de tijden.
Op maandagochtend blijft het inloopspreekuur voor SJVV binnen de praktijk van kracht, tijden zijn van 07.30 – 09.00u. Op dinsdagavond zal Mark van 19.30u – 20.00u beschikbaar zijn voor screening van klachten, van 20.00u tot 21.00u zal de functionele veldtraining bij SJVV plaatsvinden.

Clubsupport:
Indien letsel bij een (jeugd)speler vermoed wordt, kan deze op dinsdag van 19.30u  - 20.00u terecht bij Mark. Jeugdleiders dienen er zorg voor te dragen dat opgelopen blessures gemeld worden bij de jeugd coördinator (Wim van Dongen). Deze zal dit tijdig (lees zsm) door communiceren met Mark, zodat hij hierop kan anticiperen met zijn taken in de praktijk.

Indien de agenda van Mark het niet toelaat om een speler te zien, zal een collega binnen JVDI zorg dragen voor de intake & onderzoek. Zoals eerder vermeld blijft het open spreekuur voor SJVV op maandagochtend staan. 

Mark draagt zorg voor de communicatie naar de leiders toe met betrekking tot het verloop van het herstel. Indien door Mark danwel een collega therapeut een speler niet fit geacht wordt te spelen, wordt er vanuit gegaan dat deze speler ook de rust krijgt die hij/zij verdient. Het gaat tenslotte om het welzijn en herstel van de betreffende speler.

Taken die vallen binnen Clubsupport
- Fysiotherapeutische handelingen ter bevordering van sport gerelateerde klachten.
- Er zullen geen massages o.i.d. gegeven worden indien dit niet noodzakelijk geacht wordt.

Communicatie:
Communicatie zal met name via de Whatsapp geschieden. Het telefoonnummer van Mark zal onder de (jeugd)leiders verspreid worden.

Vragen?
U kunt te allen tijde contact opnemen met Mark via het volgende e-mailadres:
m.koolen@jvdi.nl

Vriendelijke groet,
Clubsupport SJVV - JVDI.

Nieuws

SJVV heeft in een gelijk opgaand duel een mooie overwinning behaald.
Op vrijdag 2 maart organiseert SJVV weer hun jaarlijkse vossenjacht (JO7 tot en met JO13). De organisatie is druk doende om er een geweldige avond van te maken. Met een 5 tal spellen op en rondom het...
Op zaterdag 3 februari organiseerde Richard Aarts, jeugdcoördinator voor de jeugd O19 en O17, een bijeenkomst voor het spelregelbewijs.
Op 26 januari was het dan zover: het eerste selectieweekend van de dames binnen SJVV. Na verzameld te hebben bij SJVV vertrokken we met 31 dames op weg naar een weekendje vol gezelligheid,...
Met ingang van 29 januari 2018 wordt de ledenadministratie gedaan door Hilbert en Tiny Kievit. (nog wel een tijdje met de hulp van Arthur Hermans, die daarvoor de ledenadministratie bij hield). Voor...
Meer nieuws