SJVV  FYSIOTHERAPIE
SJVV heeft een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh.
 


Via Clubsupport SJVV is Mark Koolen (oud speler SJVV) de nieuwe contactpersoon van SJVV bij Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh. Mark is daarmee het nieuwe aanspreekpunt voor (mogelijke) kwetsuren binnen SJVV.

Inloopspreekuur & functionele veldtraining: de tijden.
Op maandagochtend blijft het inloopspreekuur voor SJVV binnen de praktijk van kracht, tijden zijn van 07.30 – 09.00u. Op dinsdagavond zal Mark van 19.30u – 20.00u beschikbaar zijn voor screening van klachten, van 20.00u tot 21.00u zal de functionele veldtraining bij SJVV plaatsvinden.

Clubsupport:
Indien letsel bij een (jeugd)speler vermoed wordt, kan deze op dinsdag van 19.30u  - 20.00u terecht bij Mark. Jeugdleiders dienen er zorg voor te dragen dat opgelopen blessures gemeld worden bij de jeugd coördinator (Wim van Dongen). Deze zal dit tijdig (lees zsm) door communiceren met Mark, zodat hij hierop kan anticiperen met zijn taken in de praktijk.

Indien de agenda van Mark het niet toelaat om een speler te zien, zal een collega binnen JVDI zorg dragen voor de intake & onderzoek. Zoals eerder vermeld blijft het open spreekuur voor SJVV op maandagochtend staan. 

Mark draagt zorg voor de communicatie naar de leiders toe met betrekking tot het verloop van het herstel. Indien door Mark danwel een collega therapeut een speler niet fit geacht wordt te spelen, wordt er vanuit gegaan dat deze speler ook de rust krijgt die hij/zij verdient. Het gaat tenslotte om het welzijn en herstel van de betreffende speler.

Taken die vallen binnen Clubsupport
- Fysiotherapeutische handelingen ter bevordering van sport gerelateerde klachten.
- Er zullen geen massages o.i.d. gegeven worden indien dit niet noodzakelijk geacht wordt.

Communicatie:
Communicatie zal met name via de Whatsapp geschieden. Het telefoonnummer van Mark zal onder de (jeugd)leiders verspreid worden.

Vragen?
U kunt te allen tijde contact opnemen met Mark via het volgende e-mailadres:
m.koolen@jvdi.nl

Vriendelijke groet,
Clubsupport SJVV - JVDI.

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws