SJVV  FYSIOTHERAPIE
SJVV heeft een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh.
 


Via Clubsupport SJVV is Mark Koolen (oud speler SJVV) de nieuwe contactpersoon van SJVV bij Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh. Mark is daarmee het nieuwe aanspreekpunt voor (mogelijke) kwetsuren binnen SJVV.

Inloopspreekuur & functionele veldtraining: de tijden.
Op maandagochtend blijft het inloopspreekuur voor SJVV binnen de praktijk van kracht, tijden zijn van 07.30 – 09.00u. Op dinsdagavond zal Mark van 19.30u – 20.00u beschikbaar zijn voor screening van klachten, van 20.00u tot 21.00u zal de functionele veldtraining bij SJVV plaatsvinden.

Clubsupport:
Indien letsel bij een (jeugd)speler vermoed wordt, kan deze op dinsdag van 19.30u  - 20.00u terecht bij Mark. Jeugdleiders dienen er zorg voor te dragen dat opgelopen blessures gemeld worden bij de jeugd coördinator (Wim van Dongen). Deze zal dit tijdig (lees zsm) door communiceren met Mark, zodat hij hierop kan anticiperen met zijn taken in de praktijk.

Indien de agenda van Mark het niet toelaat om een speler te zien, zal een collega binnen JVDI zorg dragen voor de intake & onderzoek. Zoals eerder vermeld blijft het open spreekuur voor SJVV op maandagochtend staan. 

Mark draagt zorg voor de communicatie naar de leiders toe met betrekking tot het verloop van het herstel. Indien door Mark danwel een collega therapeut een speler niet fit geacht wordt te spelen, wordt er vanuit gegaan dat deze speler ook de rust krijgt die hij/zij verdient. Het gaat tenslotte om het welzijn en herstel van de betreffende speler.

Taken die vallen binnen Clubsupport
- Fysiotherapeutische handelingen ter bevordering van sport gerelateerde klachten.
- Er zullen geen massages o.i.d. gegeven worden indien dit niet noodzakelijk geacht wordt.

Communicatie:
Communicatie zal met name via de Whatsapp geschieden. Het telefoonnummer van Mark zal onder de (jeugd)leiders verspreid worden.

Vragen?
U kunt te allen tijde contact opnemen met Mark via het volgende e-mailadres:
m.koolen@jvdi.nl

Vriendelijke groet,
Clubsupport SJVV - JVDI.

Nieuws

Zondag 17 december is een Super Sunday met als thema 'Red-white Mexican party'. Helaas is dit feest voor zondag 10 december afgelast. Er kan wel naar AJAX-PSV gekeken worden. De kantine is vanaf...
SJVV overweegt om de verlichting op de velden aanzienlijk te verbeteren. Daarover wil het bestuur op 14 december in gesprek met haar leden.
Wil jij voordelig naar de wedstrijd Helmond Sport - SC Cambuur op vrijdag 22 december om 20.00 uur en daarbij ook nog eens jouw club steunen? Dat kan. Leden van SJVV kunnen via...
Roy Manders is bezig aan zijn laatste seizoen bij SJVV als hoofdtrainer van de selectie. Roy gaat SJVV na afloop van het huidige voetbalseizoen verlaten. De samenwerking is tot op heden prettig...
Op vrijdagavond 15 december 2017 vindt het Sportgala van de Gemeente Deurne plaats. In twee categorieën zijn SJVV-ers genomineerd. Max Knapen (JO11) is als karter genomineerd voor Talent van het...
Meer nieuws