SJVV  FYSIOTHERAPIE
SJVV heeft een samenwerkingsverband met JVDI De Fysioclub (Jeurissen en van den Ingh).
 

Medische begeleiding bij SJVV: Fysio clubsupport
Een reden om te sporten is ontspanning en behouden of uitbouwen van de algemene gezondheid. Gedurende het sporten bestaat er de kans dat er blessures ontstaan. SJVV is zich hier van bewust en heeft hier op ingespeeld door op medisch gebied afspraken te maken  voor al haar leden, zodat bij blessures, diagnostiek en behandeling snel en met goede kwaliteit geboden kan worden.

Samenwerking
SJVV heeft al jaren een samenwerking met JVDI De Fysioclub in de vorm van Clubsupport. JVDI De Fysioclub is een praktijk in Deurne, Mierlo, Helmond en Gemert, die onder andere gespecialiseerd is in het behandelen van sportblessures en het uitvoeren van orthopedische revalidatie. Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij SJVV  te optimaliseren.

Inloopspreekuur
Om de sportmedische begeleiding te optimaliseren voor alle leden van SJVV is een inloopspreekuur in het leven geroepen op de praktijken en bij SJVV. Alle leden van SJVV kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden door een sportfysiotherapeut, zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of aangepaste begeleiding plaatsvinden. Indien fysiotherapeutische zorg geïndiceerd is zal dit in overleg plaats gaan vinden. Vergoeding hiervoor zal regulier via de (aanvullende) zorgverzekering van de sporter verlopen. Het hoofddoel van het inloopspreekuur is dat kleine blessures in een vroeg stadium verholpen kunnen worden zodat het geen belemmering wordt om te kunnen voetballen.

Aanmelden
Om gebruik te maken van het blessurespreekuur dien je je aan te melden en kun je kiezen welke tijd jou het beste uitkomt. Wil je dus gebruik maken van het blessurespreekuur op een van de praktijken van JVDI de Fysioclub en op de club, dan dien je via de website van JVDI de Fysioclub of de website van de club je aanmelden.

LINK NAAR DE AANMELDING

Inloopspreekuur bij SJVV
Tijden
Maandag 20.00 - 20.50 uur (Praktijk Deurne in het gezondheidsplein)
Donderdag 19.10 - 20.50 uur (Club SJVV in de bestuurskamer)

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met onze BlessureApp via 06 83431430 of de praktijk via 085 7821616.

Sportieve groet,

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws