Online workshop Clubsupport

04-02-2021
Op maandag 8 februari organiseert Clubsupport een online workshop blessurepreventie. Clubsupport is bedoeld voor trainers en sporters en wordt aangeboden door JVDI De Fysioclub, waarmee SJVV al jaren samenwerkt. Interesse? Lees dan verder en geef je op.
Beste SJVV-ers,

Via deze weg nemen wij contact met je op omtrent de clubsupport workshop die door JVDI De Fysioclub wordt gegeven. Clubsupport is een onderdeel en dienst wat we aanbieden binnen de Fysioclub. Clubsupport biedt o.a. advies en voorlichting, sportmedische begeleiding, bemiddeling bij doorverwijzing. Ook blessurepreventie is daarbij een belangrijk onderdeel, die tijdens en na de coronaperiode erg belangrijk is voor jullie als sporters en trainers. Via deze workshop proberen wij (fysiotherapeuten) inzicht te geven om na een coronaperiode preventief als team of met een individu aan de slag te kunnen gaan met het opbouwen van zijn of haar belastbaarheid. Er zal naast theorie ook praktische tips gegeven worden om blessures te voorkomen en de belastbaarheid verantwoord op te bouwen. 
 
De workshop wordt gegeven op  Maandag 08-02-2020 om 19:30-20:30uur. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om de workshop fysiek uit te voeren daarom is ervoor gekozen om deze online aan te bieden.  


Om uiteindelijk zoveel mogelijk trainers/sporters van informatie te kunnen voorzien, proberen wij via verschillende kanalen te werven. Ook jij kunt ons daarbij helpen om via de socials omliggende trainers of sporters te motiveren om deel te nemen aan deze workshop. Schroom daarbij niet om deze mail door te sturen binnen de vereniging of richting collega sporters. 

Meld je aan via onderstaande link; 
AANMELDEN  

Later krijg je een mail met een link en de noodzakelijke uitleg om deel te nemen aan de online workshop. Hopelijk zien we je maandagavond 8 februari om 19:30

Met sportieve groeten, 

De Fysioclub

Nieuws

Op zaterdag 12 juni is er een GROTE VOETBALDAG op Sportpark Den Dreef! Het is een dag voor de jeugd, met grote luchtkussens en leuke voetbalspelen: Tip: Neem je badkleding, een extra setje kleren...
De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld en SJVV is gemeentewinnaar in Deurne!! Wij mogen met trots deze titel een jaar lang uitdragen!
De Vriendinnenvoetbalavond die op 21 mei georganiseerd is was een groot succes! Foto's kunnen jullie via onderstaande link bekijken. Dank aan alle vrijwilligers die de avond mogelijk hebben gemaakt...
Onder de rubriek Activiteiten is een nieuwe pagina aangemaakt waarop geboortenieuws zal worden geplaatst. Als SJVV een geboortekaartje ontvangt wordt dit op deze rubriek vermeld en zal er namens de...
Vanaf vandaag kun je je weer aanmelden voor de vriendinnenvoetbalavond! Op vrijdag 21 mei zullen we van 16u tot 20u een leuke avond verzorgen voor de vriendinnen van SJVV.
Meer nieuws