SJVV investeert in ledverlichting velden

18-06-2020
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem ingestemd met de plannen.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De huidige situatie, toekomstige situatie, planning en het financiële plaatje zijn compleet en duidelijk toegelicht door de projectgroep. Zie notulen van de vergadering voor meer details met betrekking tot het plan.
 
Na deze toelichting werden diverse goede vragen gesteld waar de projectgroep goed antwoord op kon geven. Dit kwam zeker tot uiting toen na afloop van de vragenronde het bestuur de aanwezigen toestemming vroeg voor de investering. Deze werd unaniem gegeven!
 
De werkzaamheden zullen zsm opgestart gaan worden zodat wanneer er weer verlichting nodig zal zijn tijdens de trainingen de velden voorzien zijn van de nieuwe ledverlichting. Met de extra lichtopbrengst zullen de trainingsmogelijkheden en de veiligheid van de spelers en trainers aanzienlijk verbeteren.
 
Contributie
Vanwege de Coronacrisis zijn alle competities eerder beëindigd en de trainingsmogelijkheden langere tijd aanzienlijk verminderd. Vandaar dat het bestuur enkele vragen heeft gekregen van leden of een deel van de contributie terug betaald zou worden. Aangezien de vaste kosten (veldonderhoud, afschrijvingen, spelmaterialen, hypotheek)  gewoon doorlopen, we te kampen hebben met gederfde kantine inkomsten en we de mogelijkheid bieden om langer door te trainen tot de zomervakantie is er geen mogelijkheid tot teruggave van een deel van het contributiegeld. Het bestuur vraagt om begrip hiervoor van de leden.
 

Nieuws

Op 1 mei wordt er op Sportpark Den Dreef een groot oranjefestival georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Geef je snel op via KNVB.NL/ONSORANJE. Deelname is gratis!
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022...
Dat je in deze onzekere tijd (Corona) zomaar effe wat werkzaamheden uit kan gaan voeren is niet vanzelfsprekend. Maar vanwege de inzet en betrokkenheid van onze welwillende vrijwilligers zijn de...
Op vrijdag 26 maart om 19.00 uur is er een extra digitale ledenvergadering in verband met voorgenomen investeringen in de renovatie van de velden. Tijdens deze ledenvergadering via teams zal een...
Het jeugdkamp is dit jaar van 1 tot en met 7 augustus en we gaan deze keer naar Gemert. Zet dit al vast in je agenda!
Meer nieuws