Jeugdleden mogen weer trainen !

28-04-2020
(LET OP: INMIDDELS VRIJGEGEVEN DOOR GEMEENTE).

Ons sportpark vanaf woensdag weer open voor trainingen van onze jeugd onder begeleiding van een trainer!
Het (jeugd)bestuur van SJVV heeft in overleg met het jeugdkader besloten om het sportpark vanaf woensdag 29 april 2020 weer open te stellen alleen voor trainingen die onder begeleiding staan van een trainer.. Dit kan niet alleen door de week maar eventueel ook (op aanvraag) op zaterdag. Alle overige samenscholingen van groepen, ongeacht de leeftijd, zijn niet toegestaan!! Hierop wordt actief gehandhaafd. Volg de aanwijzingen van vrijwilligers goed op. Op deze manier denken we alle jeugd tm 18 van onze club te kunnen laten sporten en weer samen te zijn.

Rinie van Hoek en Sjaak Venner zijn de door SJVV aangewezen corona coördinatoren.

De kleedlokalen en de kantine zijn voorlopig nog gesloten.
EHBO materialen en Aed zijn altijd beschikbaar

Onderhoud velden
5 april is er gestart met het veld onderhoud, om hopelijk als de competitie volgend jaar start in september de velden er weer prachtig bij liggen. Dit betekent wel dat we nu we een beetje moeten passen en meten. We kunnen trainen op het F-veld, La-ola veld, strook 1 (achter het la-ola veld) en strook 2 (achter in de hoek bij de rotonde). Wanneer we naar de velden toe gaan, lopen we om de andere velden heen om deze zoveel mogelijk te ontlasten.
 
Jeugd t/m 12 jaar
De jeugd t/m 12 kunnen volledig trainen met alle facetten.
Voor deze teams geldt de 1,5 meter regel niet. Hierdoor kunnen ook meerdere teams tegelijk trainen. Voor de Jo13 teams betekent dit, dat zij helaas gesplitst moeten worden in O12 en O13. Voor de trainingsdagen en tijdstippen hebben we zoveel mogelijk de normale tijden gehandhaafd. Met in achtneming van andere tijden om komen en gaan zoveel mogelijk te spreiden en te managen. Hierbij zijn we natuurlijk afhankelijk van de nieuwe protocollen, onze trainers en hun beschikbaarheid.

Jeugd JO13 t/m JO19
Voor de oudere jeugd van JO13 tm 18 jaar is de 1,5 meter ruimte wel van toepassing! Deze teams trainen op grotere beschikbare grasvelden. Om genoeg ruimte te kunnen creëren.
Zie het trainingsschema. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk de bestaande dagen en tijdstippen, die jullie gewend zijn, te handhaven. Echter hierbij zijn we afhankelijk van de nieuwe protocollen, onze trainers en hun beschikbaarheid. De nieuwe richtlijnen betekenen ook iets voor onze Mo19/Jo19, want de jongens en meiden van 19 jaar in deze categorie mogen op dit moment helaas nog niet mee trainen. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Nieuwe regels
De kinderen komen in tegenstelling tot normaal aangekleed naar het veld, eventueel met een gevulde eigen bidon, maar zonder voetbaltas. De kleedlokalen zijn gesloten. Douchen na afloop van de training doen we thuis.
Voor ouders geldt dat zij helaas niet op het sportpark aanwezig mogen zijn.

Komen en gaan (zie plattegrond)
We werken in 3 shifts: 18.15u-19.15u, 18.30u-19.30u, 20.00u-21.00u
Dit om het komen en gaan van de kinderen zoveel mogelijk te spreiden en de 1,5 meter afstand van elkaar te waarborgen. Iedereen komt maximaal 10 min. voor de trainingsactiviteit op de club en gaat direct naar de afgesproken plek (op 1,5 meter)
Kinderen proberen zoveel mogelijk alleen op de fiets te komen. Word je gebracht met de auto, dan blijft de ouder/verzorger in de auto. Ben je op de fiets dan gebruik je de grote hoofdingang en ga je naar huis via het poortje bij het la-ola veld (pak direct je fiets en fiets naar huis). Ben je met de auto en train je op het F-veld, dan gebruik je de poort bij het F-veld als in- en uitgang.
Voorbeeld: iemand traint om 18.15u-19.15u op het F-veld en wordt gebracht met de auto. Kind wordt gebracht van 18.05-18.14u op de parkeerplaats. Kind loopt naar de poort bij het F-veld, parkeer ook aan de rechterkant van de parkeerplaats, je rijdt direct weg. Zodat direct de volgende zijn/haar zoon/dochter af kan zetten. De kinderen trainen tot 19.15u en komen direct naar de parkeerplaats. De leider/trainer loopt mee en wijst de kinderen de weg, zodat dit allemaal veilig verloopt. Spreek dit duidelijk met uw kind af (ook auto herkenning).
 
Parkeerplaats:
Op de parkeerplaats rijden we allemaal rechtsom.
Parkeerplaats alleen maar voor te halen en te brengen.
Moet je langer parkeren zet je je auto zoveel mogelijk rechts in de hoek. Vooral voor trainers/leiders die met de auto moeten komen.
Op de parkeerplaats komen loop en wachtstroken voor de kinderen.
 
Wij werken samen met de KNVB en de gemeente Deurne
De KNVB en de gemeente Deurne heeft SJVV geadviseerd welke maatregels en protocollen er nodig zijn om ervoor te zorgen dat onze trainingen "coronaproof" zullen zijn. Als bestuur volgen wij deze adviezen, evenals de adviezen van het RIVM.
SJVV vindt het belangrijk dat alle jeugd de kans krijgt om lekker te sporten in teamverband. We stellen daarom onze trainingen ook open voor niet-leden die lekker willen komen voetballen. Meld je wel ruim van te voren even aan via mail (sjvvjeugd@gmail.com). Mocht het zo zijn dat u het niet verstandig acht om weer in groepsverband te gaan trainen meldt uw kind dan af bij de betreffende trainer of leider van uw kind. Wij vinden het fijn dat we weer kunnen beginnen,  uiteraard is niets verplicht.

Hieronder vinden jullie alle protocollen en bestanden:
- Corona veld indeling
- Corona protocol SJVV trainers
- Corona protocol SJVV ouders
- Corona protocol SJVV jeugdleden
- Routing SJVV

Tot snel allemaal!
Het (jeugd)bestuur van SJVV
 
Corona verantwoordelijke SJVV:
Rinie van Hoek
Sjaak Venner
Wim van Dongen
Mark van de Akker
Erwin Matheij

Nieuws

Een einde aan een bijzonder seizoen, waar we gelukkig vanaf 26 april tot aan nu nog veel hebben kunnen trainen met onze jeugdleden. Hopelijk blijven de versoepelingen elkaar opvolgen en kunnen we...
Op donderdag 2 juli en donderdag 9 juli zal de kantine van SJVV weer geopend zijn. We vragen iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem...
Om de content van de social media kanalen van onze vereniging te optimaliseren, zijn we op zoek naar een videomaker & -editor. Als videomaker en -editor help je het communicatieteam van SJVV met het...
Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Meer nieuws