De SJVV JO10 Challenge

19-04-2020
Om in deze tijden toch weer eens contact te hebben met onze JO10-1 talenten en om te zorgen voor de nodige afwisseling besloten we als leiding om de spelers uit te dagen voor een heuse Challenge. Aan de hand van leuke quizvragen en enkele ludieke opdrachten wilden we kijken welke spelers na enkele weken thuiszitten nog steeds scherp waren. Uiteraard online, dus werd gevraagd of iedereen op zaterdagochtend 10.00 uur kon deelnemen aan deze digitale bijeenkomst.

De Challenge bestond uit vier rondes, drie ronden met quizvragen en de laatste ronden waren doe-opdrachten. Onder leiding van quizmasters Maikel en Dirk en de streng doch rechtvaardige juryvoorzitter Toon werd begonnen aan ronde 1, een Kahoot quiz. Vijftien algemene vragen over onder meer het nieuws, Deurne en uiteraard SJVV met enkele gemene instinkers. Na een spannend verloop kwam uiteindelijk Jessie als winnares van deze ronde uit de bus.

De tweede ronde was wederom een quizronde met vragen over muziek(intro's), topografie en slechteriken uit films. Ondanks een goed begin van Wessel werd Nora de welverdiende winnares van deze ronde dankzij haar kennis over films en topografie.
Ronde drie, wederom een Kahoot quiz, bestond voornamelijk uit pittige voetbalvragen en moest men raden hoe enkele filmpjes af zouden lopen. Wederom had deze ronde een spannend verloop waarin de koplopers elkaar razendsnel afwisselden. Pas toen bekend werd wat er op het spel stond (de winnaars van iedere ronde kregen een doos Celebrations en dus ook deze ronde) kwam Dennis met een flinke eindsprint voorbij.

De vierde ronde waren doe-opdrachten. Hier was kennis niet belangrijk, maar vooral snelheid en creativiteit. Het eerste deel was Ren je rot. Hierbij moesten de deelnemers zo snel mogelijk voorwerpen verzamelen die voldeden aan de omschrijving of antwoord geven op vragen die opgezocht moesten worden. Enkele voorbeelden, pak je favoriete knuffel en doe hem na, pak 5 wc rollen en maak er een toren van, trek een blauw shirt aan van je vader of moeder, welke sport zenden ze op dit moment uit op Eurosport en pak zo snel mogelijk een nijptang. Het tweede deel waren opdrachten zoals het bouwen van een kaartenhuis, teken jezelf in het shirt van SJVV scorend tegen FC Barcelona en neem een selfie met een bekende Nederlander.

Nadat de laatste opdracht, ruim alles weer netjes op, voor bij was kwam na bijna 2 uur een einde aan de Challenge. Het was leuk om iedereen weer even te zien en ook de manier hoe eenieder, maar ook enkele ouders, fanatiek meededen.

Met vriendelijke groet,

Team SJVV JO10-1

Nieuws

Op 1 mei wordt er op Sportpark Den Dreef een groot oranjefestival georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Geef je snel op via KNVB.NL/ONSORANJE. Deelname is gratis!
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022...
Dat je in deze onzekere tijd (Corona) zomaar effe wat werkzaamheden uit kan gaan voeren is niet vanzelfsprekend. Maar vanwege de inzet en betrokkenheid van onze welwillende vrijwilligers zijn de...
Op vrijdag 26 maart om 19.00 uur is er een extra digitale ledenvergadering in verband met voorgenomen investeringen in de renovatie van de velden. Tijdens deze ledenvergadering via teams zal een...
Het jeugdkamp is dit jaar van 1 tot en met 7 augustus en we gaan deze keer naar Gemert. Zet dit al vast in je agenda!
Meer nieuws