Super Sunday SJVV

29-10-2019
Zondag 27-10-2019 was sportief gezien een geweldige dag voor SJVV. Ons vaandelelftal boekte een belangrijke 0-1 overwinning bij DESM. Ron van de Werf kroonde zich tot matchwinner door halverwege de tweede helft met een prachtig afstandsschot de enige treffer van de middag te produceren. Ook alle seniorenteams wisten die dag te winnen!

Ondanks dat SJVV 2 de nodige spelers moest doorschuiven naar het eerste boekten ze een riante overwinning op Olympia Boys 2: 10-0! Thedoros en Martijn Vlemmix onderscheiden zich met respectievelijk 4 en 3 treffers.

SJVV 3 boekte alweer de vierde overwinning op rij door Bruheze 7 op de pijnbank te leggen. In deze wedstrijd onderscheidde Bas Crooijmans zich als vervanger van zijn broer Niels door met enkele schitterende reddingen te voorkomen dat het 3e nog in de problemen kwam in deze uitwedstrijd: 1-5. SJVV 4 rukte op naar de middenmoot door een 4-3 overwinning op Stiphout Vooruit 6. De goals kwamen van de voet van Bart Bennebroek, Thijs Vergeer, Rick vd Boomen en Daan vd Hoven.

Dames 1 boekte een zeer knappe overwinning op de koploper Mierlohout 1: 1-0. Keihard werken werd gekoppeld aan goed voetbal aan SJVV-zijde, de winnende treffer in deze wedstrijd werd gemaakt door Elke Bankers. Dames 2 boekte een goede 0-3 overwinning bij de buren ZSV dames 3. De goals werden gemaakt door Kimberly Martens, Nina Meulendijks en Mariska van der Zijl. Chapeau Dames!!

Op zaterdag hadden de Veteranen al het goede voorbeeld gegeven door op bezoek bij Ondo te winnen met 1-2. Marco v Cuijk en Freek Honings zorgden voor de treffers.

Gezien dit sportieve succes is donderdag 31 oktober het eerste rondje van de club!

Bestuur SJVV

Nieuws

Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Onze jeugd is begonnen met trainen en de basisscholen gaan op 11 mei weer van start. Dat geeft ons hoop dat we ook in 2020 het jeugdkamp kunnen organiseren voor alle basisschoolkinderen die lid zijn...
(LET OP: INMIDDELS VRIJGEGEVEN DOOR GEMEENTE). Ons sportpark vanaf woensdag weer open voor trainingen van onze jeugd onder begeleiding van een trainer!
We merken dat de coronacrisis veel extra werk met zich meebrengt en ondertussen moeten we ons klaarmaken voor het volgend seizoen. Daarnaast hebben we te maken met vrijwilligers die aangeven te gaan...
Om in deze tijden toch weer eens contact te hebben met onze JO10-1 talenten en om te zorgen voor de nodige afwisseling besloten we als leiding om de spelers uit te dagen voor een heuse Challenge. Aan...
Meer nieuws