SJVV - Lierop    2-2

Na een weinig sprankelende wedstrijd behaalde SJVV het eerste punt van het seizoen. Na ongeveer een kwartier spelen kwamen de jongens uit de Sint Jozef op voorsprong. Daan Hilbrands wist de keeper van Lierop te verschalken met een geplaatst schot in de linkerhoek. Hoewel Lierop het spelbeeld wat meer bepaalde dan SJVV, was het de thuisploeg die een stuk efficiënter met zijn kansen omsprong. Na zo'n halfuur spelen wist Bart Kuunders zijn kunstje van vorige week te herhalen. Dit maal scoorde hij een afvallende bal uit de corner. De voor zijn voeten gevallen bal werd keurig in de korte hoek geschoven. Zo ging SJVV naar de thee met een 2-0 voorsprong. 
Na rust was het zaak de voorsprong vast te houden. Als snel liep SJVV echter tegen een domper aan. Lierop wist met een volley net buiten de 16 de aansluitingstreffer te scoren, vrijwel meteen na rust. Slechts 10 minuten later lag ook de gelijkmaker tegen de touwen, en was de voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen. SJVV leek hierna rijp voor een nederlaag en werd teruggedrongen. Op wilskracht werd de storm echter overleefd, en zo hield SJVV een punt over aan een matige wedstrijd. 

Uiteindelijk mag SJVV blij zijn dat het nog een punt overhoudt aan de wedstrijd, maar het weggeven van een 2-0 voorsprong laat toch ook een nare smaak achter. Volgende zondag een kans om deze nare smaak weg te spoelen in de uitwedstrijd tegen SV Brandevoort. 

SJVV - Rood-Wit'62    1-5

Hard werken levert geen punten op

SJVV bleef na de eerste thuiswedstrijd tegen Rood-Wit'62 achter met 0 punten. Na 10 minuten wist de thuisploeg nog knap op voorsprong te komen door een rake kopbal van Jo-19-speler Bart Kuunders uit een corner. Bij de 2e paal ramde hij de bal in de bovenhoek. SJVV wist het Rood-Wit'62 daarna nog een tijd moeilijk te maken, maar na ongeveer een half uur tekenden de Helmonders echter voor de gelijkmaker door vanaf rand 16 droog binnen te schuiven in de korte hoek. Nog voor de thee wisten de gasten een voorsprong op het bord te zetten. 2 hoekschoppen zorgden ervoor dat de ruststand werd bepaald op 1-3.
Na rust leek SJVV rijp voor de slachtbank, maar door het harde werken werd de schade beperkt tot 2 goals. De eerste goal werd vakkundig afgewerkt na een aanval door het midden en de tweede goal na rust viel uit een strafschop. Dit bracht de einduitslag op 1-5.

Weer geen punten voor het jonge team van Nooijen, maar het moet worden gezegd, het zit ook niet bepaald mee. Voor en tijdens de wedstrijd konden er wederom 2 spelers aan de blessurelijst worden toegevoegd en van 2 anderen is het maar de vraag of ze er volgende week tegen Lierop bij zijn. Een belangrijke wedstrijd in de strijd onderin, zeker omdat Lierop afgelopen zondag stuntte door met 2-0 van Bruheze te winnen. Het wordt zaak zo snel mogelijk zelf punten te pakken om niet achter de feiten aan te lopen, te beginnen tegen Lierop in wederom een thuiswedstrijd. We zien dan iedereen graag weer terug op sportpark Den Dreef.

SPV - SJVV    3-1

SJVV komt met lege handen terug uit Vlierden. 

SJVV leek bij aanvang van de wedstrijd wat onder de indruk van het aanwezige vuurwerk, want de bal lag binnen de minuut al achter doelman Stan Claassen. SPV wist vakkundig te profiteren van de gegeven ruimte rond de 16 van SJVV. Na de slechte start wist SJVV de rug te rechten in de eerste helft. Waar Vlierden het meeste balbezit had, was het SJVV dat het meeste gevaar stichtte. Waar kansen via onder andere Wout Munsters (schot korte hoek) en Lars van Kuijlenburg (net te scherpe voorzet) het doel nog misten, maakte Wout Munsters even later wel de gelijkmaker. Hij kreeg de tijd om lang na te denken wat te doen, maar dit deerde hem niet in de 1 op 1 tegen de Vlierdense doelman, en zo was de score bij rust terecht in evenwicht. 

Na een snelle kans na rust voor wederom Wout Munsters, kreeg SPV steeds meer de overhand in de wedstrijd. Waar SJVV in de eerste helft nog gevaarlijk kon counteren, kwamen die kansen in de 2e helft een stuk minder. SJVV werd teruggedrongen, wat halverwege de 2e helft leidde tot een Vlierdens doelpunt. Hoewel vlagger Rick Pluijm resoluut zijn vlag omhoog stak, wilde de scheidsrechter van geen wijken weten. Nier veel later werkte SPV ook de 3-1 tegen de touwen. Hoewel SJVV bleef knokken voor een resultaat, bleef een echt slotoffensief uit. 

Al met al een wedstrijd waarin geen punt meegenomen werd naar de Hei, maar waarin toch zeker ook positieve punten te zien waren, zoals de vechtlust en gecreëerde kansen in vooral de 1e helft. Hopelijk kan dit snel omgezet worden in punten. We zien jullie komend weekend graag weer in grote getalen, wanneer de eerste thuiswedstrijd (tegen Rood-Wit'62) op de planning staat, en daarmee de traditionele seizoensopening losbarst op Sportpark D'n Dreef. 

Nieuws

Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 4 t/m 25 oktober 2021 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen om zo via Rabo ClubSupport die verenigingen te steunen. Elke stem is geld...
De bestelde SJVV kleding is binnen!
Hallo allemaal, mijn naam is Jens van Dinther en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal in de jo10-3 van SJVV en sta daar het liefste in de spits om goals te maken. Mijn favoriete club is PSV en mijn grote...
In 2023 bestaat SJVV 75 jaar en dat willen we op grootse wijze met elkaar vieren. Om de festiviteiten rondom dit jubileum voor te bereiden is het bestuur bezig met het formeren van een...
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Meer nieuws