Voorbeschouwing

21-11-2021        Mifano - SJVV

SJVV Staat lastige uitwedstrijd te wachten

Na een welkom weekje rust, maar waarin helaas de coronamaatregelen werden aangescherpt, reist SJVV komende zondag af naar Mierlo waar hoogvlieger Mifano op kunstgras de tegenstander zal zijn.  De ziekenboeg begint bij SJVV aardig leeg te geraken en daarmee zal ook het ritme terug moeten keren. In het laatste seizoen voor Corona wist SJVV te verrassen door toen met 1-2 te winnen. Toen werd gescoord door Stefan van den Akker en de inmiddels gestopte Dennis Bouwmans.  Weet SJVV dit kunstje te gaan herhalen?

Let op: Helaas zijn er door de coronamaatregelen geen toeschouwers welkom bij sportwedstrijden!

7-11-2021        SJVV - Milheezer Boys

Kans op eerherstel

Na de zeperd van vorige week heeft SJVV wat recht te zetten. Voordat er een weekje rust is ingepland zou de thuisploeg graag een resultaat behalen, om het vertrouwen wat te doen groeien. De tegenstander uit Milheeze is het seizoen ook niet erg sterk begonnen. Zij bezetten de 12e plaats op de ranglijst, en bij een overwinning kan SJVV op gelijke hoogte komen. Daarbij is dan ook weer alle steun welkom op ons eigen sportpark, dus kom kijken! 

14.30    SJVV - Milheezer Boys    Sportpark Den Dreef

31-10-2021    Stiphout Vooruit - SJVV

Lastige uitwedstrijd

Deze zondag speelt SJVV een uitwedstrijd bij Stiphout Vooruit. SJVV bezet na de late nederlaag van vorige week tegen SSE de laatste plaats in de 4e klasse F. Stiphout is het seizoen een stuk beter gestart, en heeft na 5 wedstrijden 10 punten verzameld. Desondanks hoopt SJVV als nummer laatst te kunnen stunten tegen nummer 4 Stiphout Vooruit. Kan SJVV een resultaat behalen en de laatste plaats overdragen aan een concurrent? Je kunt het zondag zien op het Helmondse kunstgras. 

14.30    Stiphout Vooruit - SJVV     Sportpark Molenven

24-10-2021   SJVV - SSE

Eerste do-or-die-wedstrijd voor SJVV

Komende zondag staat er een echte kraker op het programma. In dit geval een kraker uit de onderste regionen. Een wedstrijd die voor beide ploegen misschien wel de meest belangrijke van het seizoen is. Wie kan er afstand nemen van de onderste plaats? SSE heeft tot nu toe geen enkel punt bij elkaar weten te spelen in 4 wedstrijden, SJVV doet het wat dat betreft net iets beter met 1 punt. 
De jonge ploeg van trainer Johnny Nooijen heeft wat recht te zetten na de nederlaag van vorige week, dus verwacht een tot op het bot gemotiveerde ploeg die er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen. Tot zondag!

14.30   SJVV - SSE     Sportpark Den Dreef
17-10-2021    SV Brandevoort - SJVV

Eerste wedstrijd in Helmond

Na het gelijkspel van vorig weekend smacht SJVV naar de eerste driepunter. Beide teams staan op dit moment onderin de 4e  klasse en hebben nog geen overwinning binnen weten te slepen. Brandevoort wist van zijn 3 wedstrijden 2 wedstrijden gelijk te spelen, waardoor het een puntje meer verzameld heeft dan SJVV. De laatste jaren is Brandevoort een zware tegenstanders voor de mannen uit de Sint-Jozef gebleken, maar door veel energie in de wedstrijd te gooien kan er deze keer zeker wat mogelijk zijn.
Natuurlijk hebben we daar ook deze keer weer steun bij nodig, dus kom ons en ook de andere SJVV'ers deze zondag aanmoedigen!

14.30 uur    SV Brandevoort - SJVV    Sportpark Brandevoort 
10-10 -2021     SJVV - Lierop

Kan SJVV onderin wegkomen?

De derde wedstrijd van het seizoen is wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Lierop. Waar SJVV vorige week fors onderuit ging tegen Rood-Wit'62, won Lierop verrassend met 2-0 van Bruheze. Toch mag gezegd worden dat dit voor beide teams een belangrijke wedstrijd is. Enerzijds omdat SJVV punten wil halen om onderin weg te komen, voor Lierop geldt dat ze bij winst in de subtop aan zullen sluiten en nog verder afstand doen van het degradatiespook. Het belooft een mooie dag te worden, dus komt u gerust eens kijken naar deze en misschien nog wel andere wedstrijden op ons mooie terrein!

14.30 uur    SJVV - Lierop       Sportpark Den Dreef 
3-10-2021    SJVV - Rood Wit '62

Seizoensopening bij eerste thuiswedstrijd

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen staat op de planning en deze zal gespeeld worden tegen Rood Wit '62 uit Helmond. Waar SJVV de eerste wedstrijd geen resultaat wist te behalen, speelde Rood Wit '62 met 1-1 gelijk tegen kampioenskandidaat Stiphout Vooruit. Op het oog een zware tegenstander dus, maar met dezelfde vechtlust als vorige week gaat SJVV 1 zijn uiterste best doen van de 0 punten af te komen.
De gehele dag zal op ons mooie sportpark de jaarlijkse seizoensopening plaatsvinden. We hopen zoveel mogelijk mensen te zien langs de zijlijn, en daarna met zijn allen een mooi feestje te vieren op den Dreef, liefst met punten op zak. 

14.30 uur    SJVV - Rood Wit '62    Sportpark den Dreef
26-9-2021     SPV - SJVV

Derby als seizoensoverture

SJVV 1 begint dit seizoen de competitie met de derby tegen SPV. Vroeger stonden deze duels bol van het spektakel, maar nu lijkt er wel sprake te zijn van een krachtsverschil in het voordeel van SPV. SJVV zit weer in de wederopbouw en dat heeft natuurlijk tijd nodig. Toch wordt het spel van de Parochianen met de week beter. De trainingsarbeid en steeds meer ervaring missen hun uitwerking niet! Daarbij blijft een derby natuurlijk een derby en daarin is alles mogelijk. 

Kan de equipe van Johnny Nooyen komende zondag stunten?  Bijzijn is meemaken.

14.30 uur    SPV - SJVV            Sportprak Hoge Zijde

Na afloop van de wedstrijd heeft SPV voor een DJ gezorgd, zodat we na de wedstrijd het feest door kunnen zetten met z'n allen.

Nieuws

Nu we langzaam maar zeker we bezig zijn met het opstarten van wat we het liefste doen, namelijk voetballen zijn we op de achtergrond als Technische Commissie volop bezig met het komende seizoen. Ten...
Vanaf donderdag 27 januari zal Rob van de Weerden van de Fysioclub weer wekelijks op de club zijn voor het inloopspreekuur voor alle klachten. Meer weten, lees dan hieronder de brief die we van Rob...
Wat een kick-off voor ons jubileum in 2023! De vele complimenten bewijzen, dat de talrijke uren van de organisatie meer dan de moeite waard waren. Er stond een spetterende show, vol met leuke spel...
Helaas moeten we jullie mededelen dat de goederen en dienstenveiling op 8 januari niet door kan gaan vanwege de beperkingen omtrent het Covid 19 virus. We gaan de veiling verplaatsen in overleg met...
In jubileum seizoen 2022-2023 zal Johnny Nooijen aan het roer staan van SJVV 1. Hij gaat dan zijn 3e jaar in bij de club in de Sint Jozefparochie. Ondanks de plek op de huidige ranglijst wellicht...
Meer nieuws