SJVVATION GROOT SUCCES

4-6-2017 - In het weekend van 2, 3 en 4 juni organiseerde SJVV als afsluiting van het seizoen het jaarlijkse activiteitenweekend SJVVATION. Dit was wederom een enorm succes, met als hoogtepunt de receptie en huldiging van Rinie van Hoek die 25 jaar terreinmanager is bij SJVV.

VRIJDAG 2 JUNI: RECEPTIE VAN DE KAMPIOENEN

Het weekend werd afgetrapt op vrijdagavond 2 juni met de receptie van de kampioenen van het seizoen 2016-2017. Dit jaar had SJVV vier jeugdkampioenen, te weten MO17-1, JO15-1, JO11-3G en JO9-1. De kampioenen werden één voor één via een rode loper de feesttent binnen gehaald, onder luid applaus van de massaal aanwezige bezoekers.  Ze werden daarna gefeliciteerd en in het zonnetje gezet.

Klik hier voor de foto's van deze Receptie van de Kampioenen. 


ZATERDAG 3 JUNI: JEUGD PROFDAG + RECEPTIE RINIE + FEESTAVOND
De zaterdag stond overdag in het teken van de Jeugd Profdag. Onder een stralende zon werd over luchtkussens heen geklommen, werd gevoetbald in een voetbalkooi, werden ballen geschoten op een enorm voetbaldartbord en werd op luchtbanden gegleden op een heuse opblaasbare sjoelbaan. Vooral de waterattracties waren enorm in trek bij de jeugd. Tussendoor werd er gezamenlijk geluncht en tijdens een korte onweersbui werd een pauze ingelast. Dit kon de pret echter niet drukken. Op het einde van de middag werden de prijzen uitgereikt waarbij de teams Juventus, Utrecht en Groningen de grote winnaars waren. Er kon teruggekeken worden op een mooie sportieve middag die perfect georganiseerd was door alle vrijwilligers.Klik hier voor meer foto's van de Jeugd Profdag. 

Om 19.00 uur werden Rinie van Hoek en zijn vrouw Emilia ontvangen op Sportpark De Dreef. Aan Rinie werd een receptie aangeboden omdat hij al weer 25 jaar terreinmanager is van SJVV. Een erehaag van leden, familie, buurtgenoten en bekenden stond klaar om Rinie en Emilia te verwelkomen. Naar schatting 500 gasten hebben Rinie gefeliciteerd. Namens het bestuur overhandigde voorzitter Hilbert Kievit aan Rinie een horloge met inscriptie. Een bijzonder moment trad op toen wethouder Biemans het woord nam en al snel de ambtsketen van de burgemeester om kreeg om als Loco Burgemeester verder het woord te voeren. Na een mooie toespraak beloonde de loco burgemeester Rinie door hem namens de Gemeente de Penning van Verdienste uit te reiken. Rinie was hiermee zeer vereerd en geëmotioneerd. Aansluitend werd er een videopresentatie vertoont waarin honderden SJVV-ers Rinie feliciteerden met zijn jubileum. De damesafdeling van SJVV bracht als afsluiter een lied voor Rinie ten gehore. Al met al SJVV op zijn best.De avond ging over in een feestavond met als thema Campingdisco. De feesttent was hiervoor versiert met parasols, zwembandjes, ballonnen en ga zo maar door. Tijdens de avond werd bekend gemaakt dat SJVV 5 door de leden is gekozen tot Team van het Jaar. Evert Kievit werd uitgeroepen tot Mister SJVV Seizoen 2016-2017. De muziek van de feestavond werd verzorgd door Pal van den Hoogen. Er werd tot in de late uurtjes gefeest.

Klik hier voor meer foto's van de receptie van Rinie van Hoek en de feestavond.

ZONDAG 4 JUNI: MINI MASTERS TOERNOOI

Op de afsluitende dag, zondag 4 juni, werd er om 11.00 uur gestart met het Mini Masters Toernooi. Bij dit toernooi wordt er 5 tegen 5 gespeeld op kleine veldjes. Het goede weer zorgde ook hier voor veel gezelligheid. Er werd gestreden in 5 klassen. Grote winnaars van de dag waren De Heren van Meijel die de 1e prijs wonnen in de prestatieklasse. Winnaars in de overige klassen waren De Zijlijn Snuivers (recreatie A), Millus A1 (recreatie B), FC Coco Clubs (recreatie C) en Don’t Messi With Us (Dames). Na afloop was er een after party met DJ Tom van Leeuwen.

Klik hier voor de foto's van deze dag. 

Nieuws

Afgelopen weekend zijn de winnende lotnummers bekend geworden van de lotenactie scoren voor de club. De winnende loten zijn:
Wegens onderhoud aan de velden is het niet toegestaan de velden te betreden. We rekenen op ieders medewerking.
In het weekend van 8, 9 en 10 juni organiseerde SJVV als afsluiting van het seizoen het jaarlijkse activiteitenweekend SJVVATION. Dit jaar stond het weekend in het teken van het 70-jarig jubileum van...
Op zaterdag 2 juni vierden de veteranen van SJVV hun 60 jarig jubileum. De dag stond in het teken van gezelligheid wat voor de veteranen erg belangrijk is. De middag werd gevuld met een 7 tegen 7...
SJVV heeft een overeenkomst met De Fysioclub over het screenen van sportblessures. Op de website van De Fysioclub staat een aanmeldpagina opgezet voor leden van SJVV. Middels deze aanmeldpagina is...
Meer nieuws