Geslaagde seizoenafsluiting SJVV

10-06-2019
In het weekend van 7, 8 en 9 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten.
Vrijdagavond 7 juni werd voor het eerst de SJVV pubquiz georganiseerd. 16 teams streden in 8 rondes met vragen om de titel. Quizmasters Mark Claassen en Luc van den Elsen vuurden de meest uiteenlopende vragen af op de fanatieke deelnemers. Uiteindelijk gaat het team "Rokte gai smirrig waif" de boeken in als eerste winnaar van de SJVV pubquiz.

Zaterdagmiddag stond in het teken van de jaarlijks terugkerende Jeugd Profdag. Onder redelijk onstuimige weersomstandigheden vloog de jeugd van SJVV over luchtkussens heen en werden water- en voetbalspellen gespeeld. Rond het middaguur genoten de deelnemers van een gezamenlijke lunch. Op het einde van de middag werden de prijzen uitgereikt, maar aan de gezichten van de jeugdige deelnemers te zien waren er eigenlijk alleen maar winnaar. Aan het einde van de middag keerden de deelnemers voldaan naar huis en kon er worden teruggekeken op een geslaagde middag, mede dankzij de vele vrijwilligers die het wederom perfect georganiseerd hadden.

's Avonds werd een feestavond gehouden met als thema "SJVV Festival". Tijdens het festival werden de periodekampioenen en topscoorder van de club gehuldigd. Rond middernacht barstte het feest écht los, toen Ricardo Moreno de tent helemaal op zijn kop zetten. Er werd tot in de late uurtjes doorgefeest.

Op zondag 9 juni werd voor de 15e keer het bekende toernooi "SJVV Mini Masters" gehouden. Deze editie namen er 49 teams deel, verspreidt over verschillende speelklassen. De volgende teams gingen met de titel aan de haal:
•    Prestatie: De heeren van Meijel
•    Recreatie A:  Beekman & Beekman
•    Recreatie B: FC Walsberg
•    Recreatie C: De Hei

Daarnaast was er een eervolle vermelding voor de speler van het toernooi (Jeffrey Rijkers), speelster van het toernooi (Britt Strijbosch) en keeper van het toernooi (Wouter Vaneker). Het Vertierke ging er met de sportiviteitsprijs vandoor. Ook werd de trekking van de loterij verricht, waarbij de lotnummers 002511 (1e prijs), 000909 (2e prijs) en 001301 (3e prijs) in de prijzen vielen. Na afloop werd er een gezellige afterparty georganiseerd met feestDJ Tom van Leeuwen. Dankzij het mooie weer, de uitstekende organisatie, de vele vrijwilligers en de sportieve wedstrijden kan worden teruggekeken op een geslaagde dag.

Het seizoen is daarmee officieel ten einde. Voor tal van SJVV-ers starten nu echter al weer de voorbereidingen op het volgende seizoen. Teamindelingen moeten worden gemaakt, de velden en accommodaties vragen om onderhoud en bestuur en commissies gaan plannen maken om ook het volgend seizoen weer te laten slagen. Op naar een nieuw seizoen!

Nieuws

Net als vorig jaar, verkoopt SJVV ook dit jaar weer oliebollen van Het Bakkershuys voor oudjaar. Wil jij ook heerlijke verse oliebollen, bestel deze dan nu via het bestelformulier op de website. De...
In de periode van 16 december tot en met 5 januari is het winterstop en wordt er ook niet getraind.
Hallo Allemaal, Ik ben Cis Verschuure en ik vind het super leuk dat ik pupil van de week ben! Ik voetbal bij J08-1. Meestal ben ik keeper en dat vind ik heel leuk. Jasper Cillissen is mijn voorbeeld....
De verkoopdag van SJVV artikelen van 9 november was geslaagd! De bestelde SJVV artikelen kunnen op zaterdag 23 november tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald in de kantine van SJVV. Er kan...
SJVV heeft al jaren een samenwerkingsverband met JVDI De Fysioclub. Fysiotherapeut Rob van der Weerden is iedere dinsdag tussen 19.15 uur en 20.00 uur op de club bij SJVV. Voel je vrij om bij hem te...
Meer nieuws