SJVV sluit af met klinkende overwinning

27-05-2019
Op de laatste speeldag nam SJVV afscheid van een aantal spelers en deed dit met een ruime 4-0 overwinning.

SJVV - MSV   4-0
 
Voor de ploeg uit de Mortel stond er veel op het spel. Bij winst zouden zij de nacompetitie veilig stellen. SJVV was echter niet van plan om de winst weg te geven en voetbalde een uitstekende partij.
Al vroeg in de wedstrijd schoot Wout Munsters de 1-0 binnen door de uitlopende keeper prima te verschalken. Het was in de eerste helft nog bijna 2-0, maar een vrije trap van Remco van den Akker werd door de keeper ternauwernood, met de hulp van de paal tot hoekschop verwerkt. MSV was dichtbij de gelijkmaker toen vlak voor de pauze mooie kans net niet tot doelpunt werd verwerkt.
SJVV liet er geen twijfel over bestaan, dat zij de 2 punten in huis zouden houden. Het was opnieuw de trefzekere Wout Munsters, die in de 57ste minuut de 2-0 aan tekende. Remco van den Akker maakte aan alle onzekerheid een einde toen hij de bal met links onhoudbaar in de kruising schoot. Vlak voor tijd werd het zelfs 4-0 toen een voorzet over rechts van Wout Munsters werd afgerond door Daan Hillebrand.
Een mooi afscheid voor diverse spelers, die vandaag hun voorlopig laatste wedstrijd speelden in het vaandelteam. We bedanken Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Remco van den Akker, Maikel van der Steen, Body Selow, Harm Koelewijn en Jeroen Weijers voor hun inzet in de afgelopen jaren.
Leo van Mullekom en Annelies van Cuijk namen afscheid als respectievelijk teamleider en verzorgster. Veel dank ook aan hen.

 

Nieuws

Hopelijk heeft iedereen weer heel veel zin in het nieuwe seizoen. De eerste trainingen zijn inmiddels weer van start gegaan. Bekerwedstrijden voor de jeugd zijn gepland op 31 augustus, 7september en...
Vanaf maandag 26 augustus starten de eerste overleggen voor de jeugdtrainers van SJVV. Alle trainers worden hiervoor uitgenodigd. Meer weten, lees dan verder.
De vernieuwde kantine is aanstaande donderdag (22 augustus) weer GEOPEND!!
De kantine van SJVV zoekt vrijwilligers voor de zaterdagochtenden (bardienst). Door je aan te melden als vrijwilliger, zul je samen met de andere vrijwilligers op toerbeurt werken op de...
Traditiegetrouw hebben de veteranen van SJVV het seizen afgesloten met een wekendje weg. Uiteraard wordt daarvan verslag gedaan. Ook over de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen is nog het...
Meer nieuws