SJVV - Bruheze 2-2

24-03-2019
SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
SJVV - Bruheze                   2-2
SJVV kwam al vroeg op voorsprong. Maikel van der Steen kapte zijn tegenstander zorgvuldig uit en schoot met zijn linkerbeen de bal keurig binnen. SJVV kon slechts kort genieten van deze voorsprong.
Een mooie combinatie in het strafschopgebied werd doeltreffend afgerond door Robin Kemper en hij bracht de stand in de 11de minuut al weer op 1-1.
SJVV herstelde zich meteen door dezelfde Maikel van der Steen, die de bal meteen weer in de kruising schoot. De thuisploeg kreeg vervolgens diverse kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar verzuimde in de afwerking. Arno Keunen was nog het dichtst bij een treffer, maar kopte de bal op de paal. Even later was het ook Bruheze, dat eenzelfde lot onderging en zij troffen ook de paal. De ruststand bleef derhalve bij 1-1.
In de tweede helft had Bruheze het meeste balbezit, zonder tot grote kansen te komen. In de 55ste minuut was het echter wel raak. Opnieuw Robin Kemper zorgde voor de treffer. Met een mooie lobbal verschalkte hij de keeper en bracht de stand in evenwicht. SJVV loerde op de counter en kreeg nog twee mooie gelegenheden om op voorsprong te komen. Remco van de Akker bediende zijn broer Stefan op maat, maar deze kopte de bal net naast. Ook Arno Keunen kreeg nog een prima kans, maar ook hij kwam niet tot scoren voor SJVV.
In de slotfase kroop SJVV door het oog van de naald, toen Bruheze bijna scoorde en een vermeende handsbal, door de scheidsrechter niet beoordeeld werd als strafschop.
Uiteindelijk bleef de stand bij een  2-2 stand en daar konden beide teams wel vrede mee hebben.

 

Nieuws

SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
Op vrijdag 12 april wordt de jaarlijkse kaderfeestavond gehouden. Iedereen die het afgelopen seizoen als vrijwilliger een bijdrage heeft geleverd aan SJVV wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De...
Er gaat een pupillentrainers cursus starten bij SJVV. Belangstellende kunnen zich melden bij Wim van dongen: w.dongen@chello.nl.
Met afschuw heeft het bestuur kennis genomen van een incident met een van onze leden Stan Claassen. Stan was gisteren scheidsrechter bij een wedstrijd in Limburg. Tegen het einde van de wedstrijd...
Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
Meer nieuws