ASV - SJVV 1-3

04-04-2019
Er werd degradatie voetbal gespeeld met veel strijd en SJVV trok daarbij aan het langste eind en nam de 3 punten mee huiswaarts.

SJVV moest veel spelers missen. Tal van spelers waren door blessures en andere verplichtingen niet aanwezig. Hierdoor moesten spelers van het 2de team en de jeugd voor aanvulling zorgen. In de beginfase waren de kansen voor SJVV. Uit een voorzet van Wout Munsters, schoot Maikel van der Steen snoeihard op de lat. Even later kreeg Daan Hilbrands een mogelijkheid, maar kon de bal koppend niet afronden. Wout Munsters was wel effectief. Hij speelde zich in de 18de minuut goed vrij en scoorde beheerst de 0-1. Het was daarna vooral ASV, dat balbezit had, maar niet tot grote kansen kwam. De ruststand bleef derhalve 0-1.

In de tweede helft zakte SJVV ver terug op eigen helft en liet het spel aan ASV. Deze hadden opnieuw veel balbezit en kregen enkele mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar de defensie van SJVV hield stand. Het werd in de 72ste minuut zelfs 0-2, toen Stan Smits zeer beheerst de bal laag in de rechterbenedenhoek schoot. ASV bracht echter de spanning meteen weer terug in de wedstrijd en bracht de stand door een kopdoelpunt naar 1-2.

ASV zette alles op alles, maar kwam niet tot grote kansen. In de slotfase moest de keeper van ASV met rood het veld verlaten. SJVV bracht vervolgens de punten in veilige haven, toen Kamiel Knapen de bal uit een corner raak kopte.

In de strijd tegen degradatie nam SJVV, 3 heel belangrijke punten huiswaarts met dank aan de vele invalspelers, die met veel strijd een goede bijdrage leverden.

Nieuws

Traditiegetrouw hebben de veteranen van SJVV het seizen afgesloten met een wekendje weg. Uiteraard wordt daarvan verslag gedaan. Ook over de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen is nog het...
Op zaterdag 21 september '19 worden er weer diverse SJVV artikelen van Sportshop Laarbeek verkocht in de bestuurskamer van SJVV. Er kunnen dan trainingshirts, shorts, trainingspakken, sweaters en...
De indeling van de jeugd voor het nieuwe seizoen is bekend. Benieuwd waar jij volgend jaar speelt, lees dan verder.
Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
Meer nieuws