Nieuwjaarsreceptie met jubilarissen

06-01-2019
Op zondag 6 januari werd de nieuwjaarsreceptie van SJVV gehouden. In een volle kantine blikte voorzitter Hilbert Kievit terug op het afgelopen jaar. 11 jubilarissen werden gehuldigd en Stan Claassen werd uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2018.
Voor een fotoreportage klik HIER.
Voor de presentatie over de jubilarissen klik HIER.

Er werd terug gekeken op een bijzonder jaar, waarin SJVV 70 jaar bestond, waarin enkele bestuurswijzigingen plaatsvonden en waarin Ronnie van den Akker en Erwin Matheij werden benoemd tot lid van verdienste. Tevens werd bekend gemaakt dat Willem Aarts ook volgend seizoen trainer blijft bij SJVV.
 
Zoals gebruikelijk werden de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd en dat was dit jaar bijzonder. Niet alleen omdat er 11 jubilarissen waren, maar vooral omdat 6 van die jubilarissen vanaf de oprichting lid zijn van SJVV. Dit betroffen Piet van de Broek, Toon van Goch, Dick van Goch, Broer van de Kerkhof, Gerrit van Zeelandt en Harrie van der Heijden. Die laatste heeft eerder thuis zijn jubileumspeld in ontvangst mogen nemen. Bijzonder was de aanwezigheid van Gérard Manders, een van de oprichters van SJVV. Door hem werden de jubileumspeldjes uitgereikt aan de 70-jarig jubilarissen.

Presentatoren Erwin Matheij en Hans van Oosterhout haalden samen met de oudgedienden mooie herinneringen op. Marion van Gogh ontving daarna in naam van haar man Bart de jubileumspeld voor het 40-jarig lidmaatschap. Mark Koolen, Roy Mennen en Frans Venner werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Ook zij ontvingen een jubileumspeld en bloemen. Michel van den Berkmortel die eveneens 25-jarig jubilaris was, kon helaas niet aanwezig zijn.

Tijdens de receptie waren 3 oud voorzitters aanwezig die samen met onze huidige voorzitter op de foto gingen: van links naar rechts: Cor Munsters, Marc Manders, René van der Heijden en Hilbert Kievit.

Nieuws

Op zaterdag 19 januari wordt een instructiebijeenkomst georganiseerd voor alle spelers en speelsters die voor aanvang van het komende seizoen het spelregelbewijs moeten halen. De bijeenkomst vindt...
Inmiddels is bekend gemaakt dat er in Deurne in 2019 gestart wordt met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Iedereen die zich aanmeldde en daarbij koos voor leverancier Trined kon 20 euro laten...
Op zondag 6 januari werd de nieuwjaarsreceptie van SJVV gehouden. In een volle kantine blikte voorzitter Hilbert Kievit terug op het afgelopen jaar. 11 jubilarissen werden gehuldigd en Stan Claassen...
Stan Claassen is tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2018. Een titel die jaarlijks vergeven wordt aan iemand die in een jaar bijzondere verdiensten heeft verleend voor...
Voor de JO19, senioren en veteranen is er op zaterdag 12 januari een zaalvoetbaltoernooi met aansluitend een feestavond in de kantine. Meer weten en opgeven, lees dan verder.
Meer nieuws