Stiphout Vooruit - SJVV 5-0

25-11-2018
SJVV leed pijnlijk verlies en kreeg een onnodig grote nederlaag voor zijn kiezen. Jeroen Weijers maakte weer zijn eerste minuten na een lange slepende blessure.

Het verschil in kwaliteit was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. SJVV miste een aantal basisspelers en moest daarom een aantal spelers inpassen. Gelukkig is Jeroen Weijers weer terug en hij kon weer een helft meedoen.

De start was goed en de eerste kans was voor SJVV, maar deze werd helaas niet benut. De thuisploeg pakte daarna het initiatief en kwam in de 15de minuut op voorsprong. Een schot van Damian Donkers van Stiphout werd door de keeper verkeerd beoordeeld en ging vrij onverwacht het doel in. Een enorme domper die SJVV niet meer te boven kwam. Al snel werd de 2-0 en 3-0 aangetekend en het dreigde een slechte middag te worden voor de rood-witten.

In de tweede helft was Stiphout opnieuw de betere ploeg en SJVV kwam niet verder dan enkele plaagstootjes. Het was dan ook de thuisploeg, die uiteindelijk nog 2 keer scoorde en de uitslag op een vertekende 5-0 bracht.

Komende week wacht een thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys en is er wellicht een beter resultaat haalbaar.

Nieuws

SJVV speelde een prima wedstrijd en had geen kind aan ELI. Maikel van der Steen en Remco van den Akker scoorden beide 2 keer.
Op donderdag 30 november had de Goedheiligman gelukkig nog een gaatje kunnen vinden in zijn overvolle agenda om een bezoek te brengen aan onze senioren in een sfeervolle kantine. Deze avond werd door...
Voor onze jeugd wordt er dit jaar een Oliebollenactie georganiseerd in samenwerking met Bakkershuys Bakel. Overheerlijke oliebollen (en krenten/rozijnenbollen) kun je bestellen via het...
In de periode van 17 december tot en met 6 januari is het winterstop. Er wordt in deze periode niet getraind of gevoetbald (buiten), ook niet op het LaOla veld. De laatste wedstrijden dit jaar zijn...
In verband met Sinterklaasavond worden er op woensdag 5 december geen trainingen gehouden.
Meer nieuws