SJVV onfortuinlijk tegen Milheezer Boys

25-12-2018
In een gelijkopgaande wedstrijd moest SJVV uiteindelijk het onderspit delven in de allerlaatste minuut en verloor met 1-2.
SJVV - Milheezerboys    1-2
 
Op een moeilijk bespeelbaar veld trok Milheezer Boys aan het langste eind en won met 1-2.
In de eerste helft waren er al kansen over en weer. Mark van Lierop schoot in de beginfase net naast en een prima opgezette aanval over rechts, via Mark van den Akker leverde geen doelpunt op voor SJVV. Het was Milheezer Boys, dat in de 16 de minuut op voorsprong kwam met een diagonaal schot van Rob Keunen. Even later was de wedstrijd bijna beslist toen het bijna 0-2 werd, maar het schot van een der voorwaartsen van Milheeze raakte de paal.
In de tweede helft werd er op het felst van de snede gespeeld en waren er kansen over en weer. In de 75ste minuut werd het 1-1. Een prima pass van Remco van den Akker werd door Maikel van der Steen perfect afgewerkt. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarin beiden voor de overwinning gingen. Jeroen Weijers was dichtbij de overwinning voor SJVV, maar zijn kopbal ging net naast.
Even later was Milheezer Boys wel succesvol, toen Mark Scheepers uit een voorzet doeltreffend afrondde en de stand op 1-2 bracht. SJVV gooide alles op de aanval, maar kon in de stand geen verandering maar brengen.

Opstelling SJVV
Mike Mirer, Mark van den Akker, Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Jeroen Weijers, Arno Keunen, Stefan van den Akker (Daan Hillebrands), Mark van Lierop (Teun van Mullekom), Maikel van der Steen, Remco van den Akker, Twan van den Broek(Body Selow).
 

Nieuws

Traditiegetrouw hebben de veteranen van SJVV het seizen afgesloten met een wekendje weg. Uiteraard wordt daarvan verslag gedaan. Ook over de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen is nog het...
Op zaterdag 21 september '19 worden er weer diverse SJVV artikelen van Sportshop Laarbeek verkocht in de bestuurskamer van SJVV. Er kunnen dan trainingshirts, shorts, trainingspakken, sweaters en...
De indeling van de jeugd voor het nieuwe seizoen is bekend. Benieuwd waar jij volgend jaar speelt, lees dan verder.
Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
Meer nieuws