SJVV onfortuinlijk tegen Milheezer Boys

25-12-2018
In een gelijkopgaande wedstrijd moest SJVV uiteindelijk het onderspit delven in de allerlaatste minuut en verloor met 1-2.
SJVV - Milheezerboys    1-2
 
Op een moeilijk bespeelbaar veld trok Milheezer Boys aan het langste eind en won met 1-2.
In de eerste helft waren er al kansen over en weer. Mark van Lierop schoot in de beginfase net naast en een prima opgezette aanval over rechts, via Mark van den Akker leverde geen doelpunt op voor SJVV. Het was Milheezer Boys, dat in de 16 de minuut op voorsprong kwam met een diagonaal schot van Rob Keunen. Even later was de wedstrijd bijna beslist toen het bijna 0-2 werd, maar het schot van een der voorwaartsen van Milheeze raakte de paal.
In de tweede helft werd er op het felst van de snede gespeeld en waren er kansen over en weer. In de 75ste minuut werd het 1-1. Een prima pass van Remco van den Akker werd door Maikel van der Steen perfect afgewerkt. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarin beiden voor de overwinning gingen. Jeroen Weijers was dichtbij de overwinning voor SJVV, maar zijn kopbal ging net naast.
Even later was Milheezer Boys wel succesvol, toen Mark Scheepers uit een voorzet doeltreffend afrondde en de stand op 1-2 bracht. SJVV gooide alles op de aanval, maar kon in de stand geen verandering maar brengen.

Opstelling SJVV
Mike Mirer, Mark van den Akker, Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Jeroen Weijers, Arno Keunen, Stefan van den Akker (Daan Hillebrands), Mark van Lierop (Teun van Mullekom), Maikel van der Steen, Remco van den Akker, Twan van den Broek(Body Selow).
 

Nieuws

SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
Op vrijdag 12 april wordt de jaarlijkse kaderfeestavond gehouden. Iedereen die het afgelopen seizoen als vrijwilliger een bijdrage heeft geleverd aan SJVV wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De...
Er gaat een pupillentrainers cursus starten bij SJVV. Belangstellende kunnen zich melden bij Wim van dongen: w.dongen@chello.nl.
Met afschuw heeft het bestuur kennis genomen van een incident met een van onze leden Stan Claassen. Stan was gisteren scheidsrechter bij een wedstrijd in Limburg. Tegen het einde van de wedstrijd...
Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
Meer nieuws