SJVV onfortuinlijk tegen Milheezer Boys

25-12-2018
In een gelijkopgaande wedstrijd moest SJVV uiteindelijk het onderspit delven in de allerlaatste minuut en verloor met 1-2.
SJVV – Milheezerboys    1-2
 
Op een moeilijk bespeelbaar veld trok Milheezer Boys aan het langste eind en won met 1-2.
In de eerste helft waren er al kansen over en weer. Mark van Lierop schoot in de beginfase net naast en een prima opgezette aanval over rechts, via Mark van den Akker leverde geen doelpunt op voor SJVV. Het was Milheezer Boys, dat in de 16 de minuut op voorsprong kwam met een diagonaal schot van Rob Keunen. Even later was de wedstrijd bijna beslist toen het bijna 0-2 werd, maar het schot van een der voorwaartsen van Milheeze raakte de paal.
In de tweede helft werd er op het felst van de snede gespeeld en waren er kansen over en weer. In de 75ste minuut werd het 1-1. Een prima pass van Remco van den Akker werd door Maikel van der Steen perfect afgewerkt. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarin beiden voor de overwinning gingen. Jeroen Weijers was dichtbij de overwinning voor SJVV, maar zijn kopbal ging net naast.
Even later was Milheezer Boys wel succesvol, toen Mark Scheepers uit een voorzet doeltreffend afrondde en de stand op 1-2 bracht. SJVV gooide alles op de aanval, maar kon in de stand geen verandering maar brengen.

Opstelling SJVV
Mike Mirer, Mark van den Akker, Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Jeroen Weijers, Arno Keunen, Stefan van den Akker (Daan Hillebrands), Mark van Lierop (Teun van Mullekom), Maikel van der Steen, Remco van den Akker, Twan van den Broek(Body Selow).
 

Nieuws

Op zaterdag 19 januari wordt een instructiebijeenkomst georganiseerd voor alle spelers en speelsters die voor aanvang van het komende seizoen het spelregelbewijs moeten halen. De bijeenkomst vindt...
Inmiddels is bekend gemaakt dat er in Deurne in 2019 gestart wordt met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Iedereen die zich aanmeldde en daarbij koos voor leverancier Trined kon 20 euro laten...
Op zondag 6 januari werd de nieuwjaarsreceptie van SJVV gehouden. In een volle kantine blikte voorzitter Hilbert Kievit terug op het afgelopen jaar. 11 jubilarissen werden gehuldigd en Stan Claassen...
Stan Claassen is tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2018. Een titel die jaarlijks vergeven wordt aan iemand die in een jaar bijzondere verdiensten heeft verleend voor...
Voor de JO19, senioren en veteranen is er op zaterdag 12 januari een zaalvoetbaltoernooi met aansluitend een feestavond in de kantine. Meer weten en opgeven, lees dan verder.
Meer nieuws