SJVV onfortuinlijk tegen Milheezer Boys

25-12-2018
In een gelijkopgaande wedstrijd moest SJVV uiteindelijk het onderspit delven in de allerlaatste minuut en verloor met 1-2.
SJVV – Milheezerboys    1-2
 
Op een moeilijk bespeelbaar veld trok Milheezer Boys aan het langste eind en won met 1-2.
In de eerste helft waren er al kansen over en weer. Mark van Lierop schoot in de beginfase net naast en een prima opgezette aanval over rechts, via Mark van den Akker leverde geen doelpunt op voor SJVV. Het was Milheezer Boys, dat in de 16 de minuut op voorsprong kwam met een diagonaal schot van Rob Keunen. Even later was de wedstrijd bijna beslist toen het bijna 0-2 werd, maar het schot van een der voorwaartsen van Milheeze raakte de paal.
In de tweede helft werd er op het felst van de snede gespeeld en waren er kansen over en weer. In de 75ste minuut werd het 1-1. Een prima pass van Remco van den Akker werd door Maikel van der Steen perfect afgewerkt. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarin beiden voor de overwinning gingen. Jeroen Weijers was dichtbij de overwinning voor SJVV, maar zijn kopbal ging net naast.
Even later was Milheezer Boys wel succesvol, toen Mark Scheepers uit een voorzet doeltreffend afrondde en de stand op 1-2 bracht. SJVV gooide alles op de aanval, maar kon in de stand geen verandering maar brengen.

Opstelling SJVV
Mike Mirer, Mark van den Akker, Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Jeroen Weijers, Arno Keunen, Stefan van den Akker (Daan Hillebrands), Mark van Lierop (Teun van Mullekom), Maikel van der Steen, Remco van den Akker, Twan van den Broek(Body Selow).
 

Nieuws

Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Het jeugdkamp 2019 is gepland van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli. Dit jaar gaan we wederom naar Gemert. Zet deze data al vast in je agenda!
Meer nieuws