Seizoensopening: 30 september

25-09-2018
Op zondag 30 september vieren we de opening van het nieuwe voetbalseizoen. Weliswaar een week na de officiele start, maar desalniettemin reden voor een feestje. Zowel heren 1 als Dames 1 spelen zondag thuis. Er zijn puntzakken friet verkrijgbaar en er worden kratten Jupiler bier verkocht tegen een mooie prijs. Leuk als je erbij bent!

Nieuws

Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Het jeugdkamp 2019 is gepland van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli. Dit jaar gaan we wederom naar Gemert. Zet deze data al vast in je agenda!
Meer nieuws