Oproep voor clubscheidsrechters

04-07-2018
Scheidsrechter zijn is veel leuker dan veel mensen denken. Je maakt samen met alle spelers onderdeel uit van het spel, je bent de baas tijdens een wedstrijd en je doet ook nog eens wat conditie op. Voor de vereniging lever je grote toegevoegde waarde, maar ook zelf kun je veel bereiken als scheidsrechter. SJVV is op zoek naar clubscheidsrechters. Iets voor jou?

Oproep voor club-scheidsrechters:

Beste SJVV-ers,

Gezien het feit, dat er dit jaar weer een clubscheidsrechter is gestopt met het fluiten wedstrijden op zondagmorgen bij de Dames en de recreanten, doen wij een dringend beroep op jullie.

Graag doen wij een oproep voor nieuwe( of oude) scheidsrechters, die bij toerbeurt op zondagmorgen een wedstrijd willen fluiten. Het wordt anders een groot probleem voor onze wedstrijdsecretaris Marcel om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter in te plannen. Het gevolg zou kunnen zijn, dat een team af en toe zelf voor een scheidsrechter zal moeten zorgen. Geen ideale situatie en dat willen wij natuurlijk ook niet.

Dus help ons met dit probleem, zodat wij er toch weer voor kunnen zorgen, dat onze teams op zondagmorgen lekker hun wedstrijden kunnen voetballen. Je kunt je aanmelden bij Marcel Vaassen of een van de bestuursleden.


Namens het bestuur, en natuurlijk ook Marcel,

                Hilbert Kievit.

Nieuws

Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Het jeugdkamp 2019 is gepland van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli. Dit jaar gaan we wederom naar Gemert. Zet deze data al vast in je agenda!
Meer nieuws