Oproep voor clubscheidsrechters

04-07-2018
Scheidsrechter zijn is veel leuker dan veel mensen denken. Je maakt samen met alle spelers onderdeel uit van het spel, je bent de baas tijdens een wedstrijd en je doet ook nog eens wat conditie op. Voor de vereniging lever je grote toegevoegde waarde, maar ook zelf kun je veel bereiken als scheidsrechter. SJVV is op zoek naar clubscheidsrechters. Iets voor jou?

Oproep voor club-scheidsrechters:

Beste SJVV-ers,

Gezien het feit, dat er dit jaar weer een clubscheidsrechter is gestopt met het fluiten wedstrijden op zondagmorgen bij de Dames en de recreanten, doen wij een dringend beroep op jullie.

Graag doen wij een oproep voor nieuwe( of oude) scheidsrechters, die bij toerbeurt op zondagmorgen een wedstrijd willen fluiten. Het wordt anders een groot probleem voor onze wedstrijdsecretaris Marcel om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter in te plannen. Het gevolg zou kunnen zijn, dat een team af en toe zelf voor een scheidsrechter zal moeten zorgen. Geen ideale situatie en dat willen wij natuurlijk ook niet.

Dus help ons met dit probleem, zodat wij er toch weer voor kunnen zorgen, dat onze teams op zondagmorgen lekker hun wedstrijden kunnen voetballen. Je kunt je aanmelden bij Marcel Vaassen of een van de bestuursleden.


Namens het bestuur, en natuurlijk ook Marcel,

                Hilbert Kievit.

Nieuws

SJVV speelde een prima wedstrijd en had geen kind aan ELI. Maikel van der Steen en Remco van den Akker scoorden beide 2 keer.
Op donderdag 30 november had de Goedheiligman gelukkig nog een gaatje kunnen vinden in zijn overvolle agenda om een bezoek te brengen aan onze senioren in een sfeervolle kantine. Deze avond werd door...
Voor onze jeugd wordt er dit jaar een Oliebollenactie georganiseerd in samenwerking met Bakkershuys Bakel. Overheerlijke oliebollen (en krenten/rozijnenbollen) kun je bestellen via het...
In de periode van 17 december tot en met 6 januari is het winterstop. Er wordt in deze periode niet getraind of gevoetbald (buiten), ook niet op het LaOla veld. De laatste wedstrijden dit jaar zijn...
In verband met Sinterklaasavond worden er op woensdag 5 december geen trainingen gehouden.
Meer nieuws