SJVV JO-10 kampioen! * NIEUW FOTOALBUM *

01-06-2018
Daar is hij dan... De kampioen van SJVV in de voorjaarscompetitie! SJVV JO10-1 won de kampioenswedstrijd van SV Brandevoort met 6-0. Ze zijn de terechte kampioen! Spelers en leiders van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie. Geniet van een mooi feestje!
SJVV JO10-1 Kampioen na een klinkende 6-0 overwinning. Op een zonovergoten en volgepakt sportpark D’n Dreef, speelde SJVV JO10-1 haar kampioenswedstrijd tegen Brandevoort JO10-6. Met een 6-0 overwinning was SJVV overtuigend en hiermee mochten zij zich tot kampioen kronen.

Foto album klik HIER.

 
Het was de warmste 28 mei ooit gemeten, maar dat weerhield de mannen van SJVV niet om al hun energie in de wedstrijd te gooien en Brandevoort zonder echt grote kansen weer huiswaarts te sturen. In de 5de minuut kwam SJVV al op 1-0 door een afstandschot, waarmee de keeper van Brandevoort kansloos werd gelaten. Dit beloofde veel goeds voor het vervolg van de wedstrijd, de spanning viel er vanaf en SJVV wist het doel steeds meer en meer te vinden. In de rust was de stand dan ook al 3-0. Na de rust ging SJVV vrolijk verder met waar het gebleven was, ze bouwde de score uit naar maar liefst 6-0.
 
Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los, de confettikanonnen, kinderchampagne, de schaal en de kampioensshirts konden tevoorschijn worden getoverd. Na de nodige festiviteiten op het veld en in het kleedlokaal werd er uiteraard ook nog een mooi feestje in de kantine gevierd.
 
Onze JO10-1 heeft na 9 gespeelde wedstrijden, met maar liefst 8 winstpartijen en slechts 1 verliespartij, 24 punten weten te behalen. Dit is genoeg om de concurrentie op afstand te houden.
 
Op zaterdag 2 juni aanstaande maken zij rond 17:30uur nog een ronde op de platte kar. Waarna er op vrijdag 8 juni in de grote feesttent een heuse receptie wordt georganiseerd. De receptie vangt rond 19.30uur aan. Tot dan!

Nieuws

Tijdens de jaarvergadering van 19 oktober zijn Ronnie van den Akker en Erwin Matheij benoemd tot Lid van Verdienste. Ronnie en Erwin hebben zich allebei vele jaren verdienstelijk gemaakt voor SJVV,...
Als vereniging zijn we altijd op zoek naar enthousiaste leden die er energie van krijgen om zich in te zetten voor SJVV. Lijkt het jou leuk om eens in de kantine te werken, om een wedstrijd te...
Op zaterdag 3 november is er een verkoopdag voor spotkleding en andere sportartikelen in de kantine van SJVV. Dit in verband met de feestdagen in de decembermaand. De verkoop vindt plaats tussen 9.30...
SJVV boekte een terechte overwinning, met name gebaseerd op het spel van de tweede helft.
SJVV is een samenwerking aangegaan met Club Energie, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op duurzame energie. Zij bieden een innovatief en uniek voorstel, dat voordeel biedt voor alle leden...
Meer nieuws