SJVV JO-10 kampioen! * NIEUW FOTOALBUM *

01-06-2018
Daar is hij dan... De kampioen van SJVV in de voorjaarscompetitie! SJVV JO10-1 won de kampioenswedstrijd van SV Brandevoort met 6-0. Ze zijn de terechte kampioen! Spelers en leiders van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie. Geniet van een mooi feestje!
SJVV JO10-1 Kampioen na een klinkende 6-0 overwinning. Op een zonovergoten en volgepakt sportpark D’n Dreef, speelde SJVV JO10-1 haar kampioenswedstrijd tegen Brandevoort JO10-6. Met een 6-0 overwinning was SJVV overtuigend en hiermee mochten zij zich tot kampioen kronen.

Foto album klik HIER.

 
Het was de warmste 28 mei ooit gemeten, maar dat weerhield de mannen van SJVV niet om al hun energie in de wedstrijd te gooien en Brandevoort zonder echt grote kansen weer huiswaarts te sturen. In de 5de minuut kwam SJVV al op 1-0 door een afstandschot, waarmee de keeper van Brandevoort kansloos werd gelaten. Dit beloofde veel goeds voor het vervolg van de wedstrijd, de spanning viel er vanaf en SJVV wist het doel steeds meer en meer te vinden. In de rust was de stand dan ook al 3-0. Na de rust ging SJVV vrolijk verder met waar het gebleven was, ze bouwde de score uit naar maar liefst 6-0.
 
Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los, de confettikanonnen, kinderchampagne, de schaal en de kampioensshirts konden tevoorschijn worden getoverd. Na de nodige festiviteiten op het veld en in het kleedlokaal werd er uiteraard ook nog een mooi feestje in de kantine gevierd.
 
Onze JO10-1 heeft na 9 gespeelde wedstrijden, met maar liefst 8 winstpartijen en slechts 1 verliespartij, 24 punten weten te behalen. Dit is genoeg om de concurrentie op afstand te houden.
 
Op zaterdag 2 juni aanstaande maken zij rond 17:30uur nog een ronde op de platte kar. Waarna er op vrijdag 8 juni in de grote feesttent een heuse receptie wordt georganiseerd. De receptie vangt rond 19.30uur aan. Tot dan!

Nieuws

SJVV speelde een prima wedstrijd en had geen kind aan ELI. Maikel van der Steen en Remco van den Akker scoorden beide 2 keer.
Op donderdag 30 november had de Goedheiligman gelukkig nog een gaatje kunnen vinden in zijn overvolle agenda om een bezoek te brengen aan onze senioren in een sfeervolle kantine. Deze avond werd door...
Voor onze jeugd wordt er dit jaar een Oliebollenactie georganiseerd in samenwerking met Bakkershuys Bakel. Overheerlijke oliebollen (en krenten/rozijnenbollen) kun je bestellen via het...
In de periode van 17 december tot en met 6 januari is het winterstop. Er wordt in deze periode niet getraind of gevoetbald (buiten), ook niet op het LaOla veld. De laatste wedstrijden dit jaar zijn...
In verband met Sinterklaasavond worden er op woensdag 5 december geen trainingen gehouden.
Meer nieuws