SJVV JO-10 kampioen! * NIEUW FOTOALBUM *

01-06-2018
Daar is hij dan... De kampioen van SJVV in de voorjaarscompetitie! SJVV JO10-1 won de kampioenswedstrijd van SV Brandevoort met 6-0. Ze zijn de terechte kampioen! Spelers en leiders van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestatie. Geniet van een mooi feestje!
SJVV JO10-1 Kampioen na een klinkende 6-0 overwinning. Op een zonovergoten en volgepakt sportpark D’n Dreef, speelde SJVV JO10-1 haar kampioenswedstrijd tegen Brandevoort JO10-6. Met een 6-0 overwinning was SJVV overtuigend en hiermee mochten zij zich tot kampioen kronen.

Foto album klik HIER.

 
Het was de warmste 28 mei ooit gemeten, maar dat weerhield de mannen van SJVV niet om al hun energie in de wedstrijd te gooien en Brandevoort zonder echt grote kansen weer huiswaarts te sturen. In de 5de minuut kwam SJVV al op 1-0 door een afstandschot, waarmee de keeper van Brandevoort kansloos werd gelaten. Dit beloofde veel goeds voor het vervolg van de wedstrijd, de spanning viel er vanaf en SJVV wist het doel steeds meer en meer te vinden. In de rust was de stand dan ook al 3-0. Na de rust ging SJVV vrolijk verder met waar het gebleven was, ze bouwde de score uit naar maar liefst 6-0.
 
Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los, de confettikanonnen, kinderchampagne, de schaal en de kampioensshirts konden tevoorschijn worden getoverd. Na de nodige festiviteiten op het veld en in het kleedlokaal werd er uiteraard ook nog een mooi feestje in de kantine gevierd.
 
Onze JO10-1 heeft na 9 gespeelde wedstrijden, met maar liefst 8 winstpartijen en slechts 1 verliespartij, 24 punten weten te behalen. Dit is genoeg om de concurrentie op afstand te houden.
 
Op zaterdag 2 juni aanstaande maken zij rond 17:30uur nog een ronde op de platte kar. Waarna er op vrijdag 8 juni in de grote feesttent een heuse receptie wordt georganiseerd. De receptie vangt rond 19.30uur aan. Tot dan!

Nieuws

Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Het jeugdkamp 2019 is gepland van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli. Dit jaar gaan we wederom naar Gemert. Zet deze data al vast in je agenda!
Meer nieuws