SJVV haalt verdienstelijk gelijk spel tegen Mifano

15-04-2018
In een spannende wedstrijd spelen SJVV en Mifano gelijk.

SJVV – Mifano  0-0

Beide partijen waren aan elkaar gewaagd en de einduitslag gaf een juist beeld van de krachtsverhoudingen. SJVV had al vroeg op voorsprong kunnen komen. Een prima pass van Teun van Mullekom bereikte Arno Keunen, die oog in oog met de keeper kwam staan. Zijn doelpoging ging net naast. Mifano kreeg ook zijn mogelijkheden, maar SJVV wist deze onschadelijk te maken. In de 34ste minuut was Remco van de Akker dicht bij een doelpunt, maar zijn prima actie werd niet beloond met een doelpunt. Voor de pauze kregen beide teams de gelegenheid te scoren. Eerst was het Teun van Mullekom, die naast kopte uit een voorzet van Dennis Bouwmans en daarna kwam een van de voorwaartsen van Mifano vrij voor het doel, maar Mike Mirer redde bekwaam.

In de tweede helft was de eerste kans voor Mifano, maar de doelpoging ging net over het doel. In de 57ste minuut , moesten de bezoekers verder met een man minder, toen een speler een tweede gele kaart kreeg, na aanhoudend commentaar. SJVV probeerde druk te zetten, maar had het moeilijk om tot kansen te komen. Het was Mifano, dat 10 minuten voor tijd na een prima opgezette aanval de mogelijkheid kreeg om op voorsprong te komen. Mike Mirer hield hen echter van deze poelpoging af.

SJVV zette nog twee jeugdspelers in en een van beiden, Daan Hillebrands was dicht bij een doelpunt. Zijn schot raakte echter de paal.

Uiteindelijk stond er een terechte 0-0 op het scorebord.


 

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws