Kaderfeest op zaterdag 19 mei

12-04-2018
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint met een heerlijk buffet. Het belooft wederom een leuke avond te worden, met drank en entertainment.

Het kaderfeest wordt gehouden op zaterdag 19 mei 2018 (Aanvang 20.00 uur) in de kantine van ons sportpark. De avond wordt jullie en jullie partner volledig gratis aangeboden. Het enige wat je even moet doen is je jezelf aanmelden via deze link.

Hopende jullie in grote getale te mogen begroeten, dat we er samen een mooi feestje van maken.

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws