Vriendjes- en vriendinnetjesdag SJVV

10-04-2018
Op woensdagmiddag 18 april aanstaande organiseren wij een vriendjes- en vriendinnetjesdag bij S.J.V.V. De dag begint om 13.45 uur en zal om ongeveer 16.00 uur afgelopen zijn. Deze vriendjes- en vriendinnetjesdag is bedoeld voor alle spelers en speelsters van SJVV en hun vriendjes en vriendinnetjes tm12 jaar. Ook kun je op deze dag kennis komen maken met de leuke club S.J.V.V.

Onder begeleiding van onze eigen trainers, leiders en spelers  gaan we dan in groepjes leuke voetbalspelletjes doen.
Een training verzorgen. Gezellig samen voetballen! Doel is om eventueel nieuwe leden en hun ouders op een leuke manier kennis te laten maken met onze vereniging. Na afloop van de vriendjes en vriendinnetjes-dag is er voor iedereen nog een lekkere traktatie.
 
Jullie mogen 
maximaal 2 vriendjes meenemen, maar die moet je vooraf even opgeven. 
Dus meld je aan voor 
ZONDAG 15 APRIL A.S.
 
Wil je meedoen aan de vriendjes- en vriendinnetjesdag van S.J.V.V. klik dan HIER

Foto's zijn van de Vriendjes-en vriendinnetjesdag 2017

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws