Vriendjes- en vriendinnetjesdag SJVV

10-04-2018
Op woensdagmiddag 18 april aanstaande organiseren wij een vriendjes- en vriendinnetjesdag bij S.J.V.V. De dag begint om 13.45 uur en zal om ongeveer 16.00 uur afgelopen zijn. Deze vriendjes- en vriendinnetjesdag is bedoeld voor alle spelers en speelsters van SJVV en hun vriendjes en vriendinnetjes tm12 jaar. Ook kun je op deze dag kennis komen maken met de leuke club S.J.V.V.

Onder begeleiding van onze eigen trainers, leiders en spelers  gaan we dan in groepjes leuke voetbalspelletjes doen.
Een training verzorgen. Gezellig samen voetballen! Doel is om eventueel nieuwe leden en hun ouders op een leuke manier kennis te laten maken met onze vereniging. Na afloop van de vriendjes en vriendinnetjes-dag is er voor iedereen nog een lekkere traktatie.
 
Jullie mogen 
maximaal 2 vriendjes meenemen, maar die moet je vooraf even opgeven. 
Dus meld je aan voor 
ZONDAG 15 APRIL A.S.
 
Wil je meedoen aan de vriendjes- en vriendinnetjesdag van S.J.V.V. klik dan HIER

Foto's zijn van de Vriendjes-en vriendinnetjesdag 2017

Nieuws

Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Het jeugdkamp 2019 is gepland van zondag 14 t/m zaterdag 20 juli. Dit jaar gaan we wederom naar Gemert. Zet deze data al vast in je agenda!
Meer nieuws