Inschrijven S.J.V.V. Mini-Masters

19-03-2018
De inschrijftermijn voor S.J.V.V. Mini-Masters is weer geopend. Wees er snel bij want VOL=VOL. De Mini-Masters van SJVV worden dit jaar op zondag 10 juni voor de 14e maal georganiseerd. Het 5 tegen 5 voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en gezelligste mini-voetbaltoernooi van Deurne, met ruim 50 deelnemende teams. Het spelen van vele wedstrijden, korte pauzes en de mogelijkheid om je op verschillende niveaus in te schrijven, is in de afgelopen jaren een uitermate succesvol concept gebleken.

Natuurlijk wordt daarbij ook aan de diverse randvoorwaarde gedacht. De saamhorigheid en de gezelligheid staan tijdens dit toernooi weer centraal. Er wordt gespeeld in 4 speelklasse. Bij inschrijven kun je kiezen voor de prestatie-, recreatie- A, recreatie- B, of de damesklasse. 

De minimale leeftijd van de spelers is 14 jaar en de inschrijfkosten bedragen €25,- per team.
Heb je interesse, meld je team dan aan via deze link.

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws