Coördinatoren voor de kantine

19-03-2018
De afgelopen maanden zijn we als kantinecommissie op zoek gegaan naar een coördinator van de kantine die de exploitatie aanstuurt. De afgelopen tijd kwam dit werk bij de commissie terecht. Gelukkig hebben we hier een mooie werkbare oplossing voor kunnen vinden met Annelies van Cuijk, Tjerk Mennen en Jan Pluijm. Zij waren bereid om met 3en ons hierbij te helpen en hebben een rolverdeling gevonden die we dinsdag samen met hen hebben doorgenomen.

Dit ziet er als volgt uit:

  • Annelies: Aansturing en planning van personeel
  • Tjerk: Voorraad, assortiment en hygiëne
  • Jan: Communicatie naar kantinecommissie

 Voor het plannen van activiteiten of speciaal gebruik van de kantine kunnen leden contact zoeken met één van hen.

 We hebben het volle vertrouwen dat deze combinatie ervoor zorgt dat de exploitatie van de kantine nog verder verbeterd. We zijn erg blij dat Annelies, Tjerk en Jan dit gaan oppakken. Op een mooie verdere samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Martijn, Carlo, Mieke
Kantinecommissie SJVV

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws