Jubileumprogramma Veteranen 60 jaar

07-03-2018
De veteranen van SJVV bestaan dit jaar 60 jaar en dat wordt uiteraard gevierd. Op 14 april is er een Dienstenveiling in Café ’t Turfke. Op 2 juni volgt een Jubileumtoernooi, een receptie en een feestavond met de band Say Keys op Sportpark De Dreef. Noteer deze data al vast in je agenda als je er bij wil zijn (daar gaan we wel vanuit;-)!

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws