Bijeenkomst voor spelregelbewijs

06-02-2018
Op zaterdag 3 februari organiseerde Richard Aarts, jeugdcoördinator voor de jeugd O19 en O17, een bijeenkomst voor het spelregelbewijs.

In de bijeenkomst waren Marly van Bree, Elke van Deursen, Olivier Fransen, Merel van Goch, Robin van Goch, Silvie van der Heijden, Marloes Koonings en Toon Tabor aanwezig om het bewijs te halen. Het was even doorbijten. Zo eenvoudig zijn de spelregels van het voetbal namelijk niet altijd. Maar in een groep kun je ook van elkaar leren.

De verplichting van het spelregelbewijs bestaat nu enkele jaren. De tweedejaars B-jeugd (O17) dient voor aanvang van het volgende seizoen het bewijs gehaald te hebben. In principe moet iedereen dit op individuele basis halen door in te loggen op een speciale internetsite van de KNVB. Uiteindelijk doel is dat het begrip van spelers over spelsituaties verbetert en de spelvreugde hierdoor toeneemt. 

SJVV spreekt veel dank uit aan Basisschool d´n Bogerd voor het beschikbaar stellen van de ruimte en de computers!

 

Foto´s: De zwoegende leerlingen, en Richard die enige uitleg verschaft. 

Nieuws

Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Alle leden van Rabobank Peelland Zuid mogen van donderdag 5 tot en met maandag 30 april 2018 online hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Wij hopen natuurlijk dat jij je...
Meer nieuws