SJVV Senioren Zaalvoetbaltoernooi 2018

15-01-2018
Aangezien de razende reporter van SJVV zijn verjaardag had was ik de gelukkige om de honneurs waar te nemen tijdens zijn afwezigheid. Dit verslag dus niet van mindere kwaliteit zijn, maar ik hoop dat jullie het toch met plezier lezen. Op zaterdag 13 Januari 2018 stond het eerste SJVV Senioren Zaalvoetbaltoernooi op het programma...
Voor foto's klik hier.

Maar liefst 40 enthousiaste spelers en speelsters hadden zich opgegeven om deel te nemen aan dit nieuwe evenement. Een mooi aantal (precies 8 teams met elk 5 personen) Helaas schitterde de Muur van SJVV 1 door afwezigheid waardoor er 1 team met een speler minder was. Maar zoals altijd werd dit ook opgelost door conditioneel sterke spelers die het geen probleem vonden om een wedstrijd extra te spelen.

Om 13 uur werd iedereen verwacht aanwezig te zijn. Helaas vond de organisatie het nodig om de sleutel pas later op te gaan halen, waardoor het toernooi met een lichte vertraging begon. Vooraf werden de teams bekend gemaakt, elk team was een mooie weerspiegeling van de diversiteit van onze club! Er werd in 2 poules van elk 4 teams gestreden. Vooraf werd team 8 door de bookmakers getipt als kanshebbers nr. 1..

De eerste wedstrijd stond even na half 2 op het punt om te beginnen. De wedstrijden kenmerkten zich door een gelijk opgaande strijd, de teams waren erg aan elkaar gewaagd.  De wedstrijden waren fanatiek maar erg sportief. De teams speelden verrassend goed teamspel. Een ware lust voor het oog! Na de groepsfase kwamen voor de nr’s 1 en 2 de kruisfinales. De nr 1 van poule 1 (Team 3: Mark van den Akker, Ruben Bouwmans, Jeroen van de Mortel, Lisanne Knapen en Rinske van Engelen) namen het hierin op tegen de nummer 2 van Poule 2 (het eerder genoemde team 8: Stefan van den Akker, Willem van Engelen, Leon Doorenbosch, Carlo Verbaarschot en Noortje van Ooij). In een spannende strijd was het de oudste van de Familie van Akker die aan het langste eind trok en naar de finale ging. De andere halve finale was deze tussen de nummer 2 poule 1: (Team 1: Remco van den Akker, Frank Kuijpers, Geert van Nunen, Sanne Aarts en Silvana van Houts) tegen de nummer 1 van poule 2: (Team 6: Maikel van der Steen, Wesley van Leuken, Mark Claassen, Kim van Dijk en Judith Damen). Deze wedstrijd was helaas wat eenzijdiger. Wederom was het lager in de poule gekwalificeerde team het sterkst.

Daarna werden de wedstrijden gespeeld voor de definitieve eindklassering. De wedstrijd om de derde plaats werd gewonnen door team 6, eerlijkheid gebied te zeggen dat dit vooral kwam omdat ene Mark van den A t verrekte om verdedigend ook maar 1 meter te maken. De finale was een erg spannende wedstrijd, team 8 kwam op voorsprong maar team 1 kwam elke keer weer mooi terug in de wedstrijd. Net voor tijd scoorde (volgens mij) Carlo Verbaarschot de winnende goal.

Na de inspanning was het tijd voor ontspanning! De feestavond in de kantine stond aansluitend op het programma. Ook daar bleek dat SJVV toch wel een erg competitieve vereniging is. Er werd onderling volop gestreden aan de pong- en kaarttafels. Tijdens deze avond werd ook nog de prijsuitreiking gedaan. Daar werd Team 8 nog eens officieel gekroond als de beste van de club. En werd Frank Kuijpers speler van het toernooi! (omdat hij met uitzondering van de finale toch elke wedstrijd minimaal 2 ballen tegen het netje wist te werken.

Al met al was het een zeer geslaagde activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Wellicht volgend jaar niet op de verjaardag van de razende reporter (die wanneer hij volgend jaar meedoet toch wel weer zal winnen….)
Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
De Plaatsvervangend Reporter

Nieuws

Iedereen die sportkleding heeft besteld bij SJVV kan deze op zaterdag 17 november af komen halen, tussen 10.00 en 12.00 uur in de bestuurskamer van SJVV bij Ronnie van den Akker. Gelieve daarbij...
Op zondag 11 november stond de wedstrijd IVS VR1 –SJVV VR1 op het programma. Een wedstrijd vol strijd en veel goals, die uiteindelijk door IVS werd gewonnen met 5-4. Een verslag.....
RKGSV kon de wedstrijd winnend afsluiten door een tomeloze inzet. SJVV had daar onvoldoende antwoord op.
Tijdens de wedstrijd SJVV - ASV '33 op zondag 28 oktober is Stan van den Eijnde Pupil van de Week !
Tijdens de jaarvergadering van 19 oktober zijn Ronnie van den Akker en Erwin Matheij benoemd tot Lid van Verdienste. Ronnie en Erwin hebben zich allebei vele jaren verdienstelijk gemaakt voor SJVV,...
Meer nieuws