Laatste seizoen Roy Manders

24-11-2017
Roy Manders is bezig aan zijn laatste seizoen bij SJVV als hoofdtrainer van de selectie.
Roy gaat SJVV na afloop van het huidige voetbalseizoen verlaten. De samenwerking is tot op heden prettig verlopen, maar Roy heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe sportieve uitdaging.

SJVV  is voor Roy de eerste club waar hij de functie van hoofdtrainer vervuld. Roy is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen.SJVV vindt het erg jammer, maar respecteert de keuze van Roy. De Technische Commissie gaat in samenspraak met spelers opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor jaargang 2018-2019.

Nieuws

Op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) organiseert SJVV een tandem-kroegentocht. Aanvang 13.30 uur. Kosten bedragen € 30,- per persoon. Hiervoor krijg je de beschikking over een (halve;-) tandem en...
Op Donderdagavond kan men gewoon trainen. Dit geldt voor zowel de junioren als de seniorenteams. Ook de kantine is gewoon open voor een lekker drankje en hapje.
Bruheze counterde er vrolijk op los bij SJVV en ging met een 5-0 winst huiswaarts.
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 18 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen, lees dan verder hoe je je op kunt geven.
Wij willen graag al onze vrijwilligers en shirtsponsoren die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club S.J.V.V. in het zonnetje zetten en hen een leuke feestavond aanbieden. De avond begint...
Meer nieuws